2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مرسی از همتون خدا حاجت دلای مهربونتون رو بده🤲🤲

عزیزم، 😔 

این روزهای سخت هم می گذره بالاخره... به لطف خدا امیدوار باش 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه هاااا فقط اومدم یه لحظه جوابتون بدم حیلی حالم بده خیلی مرسی که همتون جویای حالم بودین مرسی ...

منم خیلی امیدوار بودم توهم مثل من از اولین روزت استرس داشتی من انتقال بعدیم نمیام تو گروه. وقتی میبینیم یکی منفی شده خیلی استرس میگیریم دفعه بعد فقط عروسک بافی میکنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ان شاالله این ماه دومین بار انتقال میرم میخواستم ببینم از الان چی شروع کنم بخورم؟ ت ...

دوستان کسی توصیه ای...پیشنهادی چیزی برای من نداشت؟

در مورد تغذیه قبل انتقال جنین؟؟؟

امروز اومدم اینجا که فقط بیینم مثبت شدی و کلی برات خوشحال شم عزیزم 

درکت می کنم خیلی شرایط سختیه ولی کاریش نمی شه باید قوی باشیم و به بقیه راه دل خوش کنیم خوشحال باش هنوز جنین داری و شاید قسمت اوناس بیان این دنیا و تو رو مامان کنن 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

من برا همین بهت گفتم ی بی بی بزن حداقل اینجوری به نظر من ادم امادگی بیشتری داره و شاید کمتر بهم بریزی 

من خودم شخصا چون بی بی زده بودم دیگه مطمعن بودم منفیه و حداقل اون چند ساعت تا جواب ازمایش بیاد استرس نکشیدم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام.من یه ماهه دارو میخورم انشالله فردا پریود بشم شنبه میرم دکتر و مراحل رو شروع کنه برا تخمک کشی،ب ...

سلام عزیزم خوبی، ان شا الله به حق علی و اولاد علی (ع) همین دفعه اول برات بگیره،دوقلو یا سه قلو😍😍

من خودم یه دختر دارم خداروشکر،که سال 97 به لطف و خاست خدا،با میکرو باردار شدم

الان که دخترم دوسالشه میخاییم دوباره میکرو یا آی وی اف کنم، توکل به خدا ان شا الله که این دفعه هم به اذن و لطف خدا، حامله بشم

من الان دارم ال دی میخورم،پریود شدم میرم ان شا الله برای شروع سیکل

منفی شد انقدددر زار زدم مامانم انقد گریه کرد پشت تلفن

وای عزیزم

خیلی ناراحت شدم

البته خودمم تکلیف بچه م معلوم نیست و تو شوک و بهتم و خیلی ناراحتم

اما خیلی دلم برات زوشن بود

خدا کمکمون کنه و صبر ب همه مون بده

من از ۲۰ تا تخمک ۱۶ تا جنینم شد.امروز دو تا جنین عالی ۸ و ۱۰ سلولی برام انتقال دادن.۵ روزه بودن.الان ...

ان شا الله به حق علی و اولاد علی، بگیره و باردار بشی

به نظرم عزیز این چند روزه توی نت نباش خیلی،ضرر داره بالاخره، برای حفظ و سلامتی جنین هات، سوره های حجرات و فجر بخون، صلوات خاصه خانم حضرت فاطمه زهرا (س) بفرست، ایمان و امیدت بخدا باشه، باور قلبی داشته باش که الان حامله ای😍 ان شا الله 9ماه صحیح و سالم برات بمونن عزیزم

چرا شیاف رو از معقد نمیذاری اینجوری رحمت تحریک نمیشه،،اون خون قهوه ایم اشکال نداره استراحت کن کم کم ...

اخه اصلاراجع به مقعدی گذوشتن چیزی نگفت نگه اونطوری جذب میشه؟؟شما چجوری میذاری

استراحتم باید تاچ حدباشه مثلا پاشم آب بخورم قرصامو بخورم یه صبحانه ای چیزی بخورم عیب نداره؟؟؟

توکلت بخدا باشه عزیزم ایشالله نی نیت صحیح وسالم میمونه،،هماتومتم جذب میشه فقط تا میتونی استراحت کن و ...

ممنون عزیزدلم

توکلم ک فقط ب خداست

ولی دلم سوخت ک انقد رشدش خوبه

خدا کمک کنه

دعا کن عزیزم

سلام بچه هاااا فقط اومدم یه لحظه جوابتون بدم حیلی حالم بده خیلی مرسی که همتون جویای حالم بودین مرسی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😢همش احساس میکردم شما مثبتی، یادت باشه ما مامان های اینده خیلی خیلی قویتر از این حرف هاییم 🥰