2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
من از ۲۰ تا تخمک ۱۶ تا جنینم شد.امروز دو تا جنین عالی ۸ و ۱۰ سلولی برام انتقال دادن.۵ روزه بودن.الان ...

عزیزم ماشاالله 🧿 مبارکه... 🥰 

ایشاالله مامان میشی به زودی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ۲۰ تا تخمک ۱۶ تا جنینم شد.امروز دو تا جنین عالی ۸ و ۱۰ سلولی برام انتقال دادن.۵ روزه بودن.الان ...

مثبتی الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم.تامیتونی استغفرالله بگو.روزی هزارتایابیشتر

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
بچه ها من رفتم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

به به به.تبریک میگم.حستوخریدارم.قسمت همه منتظرا.هزارسال ه بشه این قلب زندگیتون

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
نیکاد جون عکس رنگی درد داره ؟

برا من که خیییییلی درد داشت مردم و زنده شدم اینقد تختو چنگ زدم و داد زدم تا تموم شد اصلا یه وضعی انشاالله هیچکی مثه من براش سخت نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم بسلامتی اگه بدنت قراره علائمی نشون بده از فردا پس فردا دنبالش بگرد خیلی ها هم چراغ خاموش ...

ممنون عزیزم انشاالله که مثبت بشم دلخوشم به بزرگی خدا حالا علائمم نداشتم مهم نیست آخرش شیرین باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

عزیزم قبل شروع داروهای پانکچر سونو که شدی چندتا فولیکل دداشتی؟ چه سایزی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩