2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خاستم روی پیامت ریپلای کنم نشد هر چی روی دکمه ارسال نظر زدم عمل نمی کرد نمیدونم علتش رو ...

اشکال نداره عزیزم برید یه جای دیگه، نمیدونم حضوری هم قبول میکنن یا نه 

ولی کلی متخصص عفونی تو تهران هست که خوب هستن

ببین گلم من دیگه بیشتر نمیتونم بهت بگم که چه دارویی بخور یا نه، خیلی شفاف گفتم آزیترومایسین آنتی بیوتیک هست و کرونا ویروس هست، ربطی بهم ندارن. دکتر خوب پیدا کن گلم

جواب سوالی که ازت پرسیدم هم بده😅😅😅😅 فکر نکن بی خیال میشم

مرسی سپیده ی عزیزم ایشالله خرید گل پسر خوشگلت من تا 19 هفته اصلا متوجه نشدم با اینکه جفتم خلفی بود ...

ااا خوب واسه من هنوز ۲هفته جا داره

ای جانم ولی واقعا تکون میخورن حس و حالش انرژی میده امروز رفتم بهداشت گوش کردم تا چندروز شارژم قشنگ😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی خیلی ناراحتم منفی شدی  ان شاء الله دفعه آینده حتما مامان میشی  آره گلم بهم ری ...

عزیزم ممنونم از جوابت امیدوارم خدا به شما هیچوقت ناراحتی نده

زینبی جان  از  جلوگیریم خیلی مطمعنم،امکان بارداری نیست،البته شکمم خیلی بزرگشده که واسه تزریقای تو.شکمه فک کنم،واینکه دیشبم با حالت تهوع از خواب پریدم بعد که حالت تهوعم رفع شد و خوابیدم یک ساعت بعدش دوباره با تهوع بیدار شدم،اینا نگرانم میکنه که نکنه مشکل اساسی پیدا کرده باشم، میگم بعد پریودم برم دکتر هم سونو شم هم بگم آز هورمونی بنویسه واسه م اخه میخوام پریود بعدی دوباره پانکچر شم اگه خدا بخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال نداره عزیزم برید یه جای دیگه، نمیدونم حضوری هم قبول میکنن یا نه  ولی کلی متخصص عفونی تو ...

ممنون گلم

هر جا زنگ میزنم‌ میگن وقتا پر هست اینم شانس من

در مورد سوالت هم من فکر کردم به شوخی گفتی منم به شوخی گفتم فالو میکنم و مطالب رو میخونم ولی به خدا من اینستا نه خودم دارم نه همسرم 🙈🙈

من فقط تا حالا رویش رفتم ب نظرم برو چند جا رو شما ببین  شاید بر حسب شرایط من اونجا خوب بوده و ...

ن دیگه تصمیممو گرفتم.میرم رویش.اخه ما مشکلمون فقط تحرک پایین بود خودمم مشکل خاصی نداشتم.مرکزم اگر خوب بود باید نتیجه میگرفتم.شما مشکلتون چی بود؟

آهان خب زودتر میگفتی گلی،  خوب میکنی عزیزم حسااااااااااابی رعایت کن  در مورد واکسن هم چو ...

زینبی جون مگه باید پرد قطع بشه؟؟؟

واسه واکسن من نصف میخورم دکتر بهداشت گفت تاثیری رو واکسن نداره دکتر خودمم گفت مشکلی نیست بزن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آهان تعیین جنسیت هستی؟ 

بله عزیزم تعیین جنسیتم یه دونه جنین پسر داشتم که 5.5 انتقال دادم بعد 19 مرداد آز 2 منفی 20 مرداد پریود شدیددددد تا اخر مرداد بعد 4 شهریور لک دیدم یه روز بعد الانم که هنوز پریود نشدم و تو خواب تهوع داشتم،میخوام مهر دوباره برم پانکچر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه های مثبت بیایید جواب منه وسواسی و بدید اروم بشم یا اگر نظرم درسته بگید درسته

من تو اون ۱۵روز ی جوری میشم حتی راحت نمیتونم راه برم خم نمیشم زیاد نمیشینم بیشتر دراز میکشم خم نمیشم مثلا کشو باز کنم درواقع خودمو سفت نگه میدارم میترسم.شما هم اینجوری کردید؟

حق داری، خیلی سخت میگذره ساعت های آخر  یادمه منم بی بی نزده بودم، خیلی استرس داشتم کل دوساعت ب ...

سلام زینبی جان

عزیزم من تخمدان چپم پاهام خیلی درد میکنه 

حتی درد قبل پریودمم آنقدر زیاد نبود! 

به نظرتون طبیعیه؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها یادمه مامانو سوفی میگفت علت قطع کردن پردنیزولون دو سه روز قبل از انتقال این هست که این قرص ج ...

قسمت دوم سوالت رو نمی دونم ولی من از دکتر مشایخی پرسیدم گفت با مصرف پردنیرولون  خراش نمی دیم چون این قرص ضد التهابه. 

خدایا شکرت
دکتر گفت تخمک هات معمولی بود و انتظاری که ما داشتیم بیشتر از این تعداد بود این دفعه از ۱۳ تا ۱۲ تا ج ...

سلام خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم انشالله تو همین مرحله جواب بگیرید.