2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
آره 🤪 تقریبا نصف بند انگشت شایدم بیشتر، نهایت سعیمو می کردم بره بالا 😅

ما از اینور بوم افتادیم شما از اونور بوم😂

من الان گذاشتم خیلی هم بردم داخل تکون هم نخوردم دیدم اومده بیرون😭🙁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من این تاپیکو الان پیدا کردم منم مثل شماامروز روز ۱۳ انتقالمه، علائم خاصی دارید شما؟

سلام علامت خاصی که نه. یعنی نمیدونم اثرات پروژسترونه یا بارداری. سینه هام گاهی سفت میشن و درد میگیره. چند روزه یبوست گرفتم. و شبها هم اصلا حالم یجوریه هیچی دلم برنمیداره بخورم. برا همین سعی میکنم خیلی امیدوار نشم. شما چی؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام عزیزم من به هیچ وجه نمیزنم چون باردارم معلوم نیست واکسن چه تاثیری روی جنین داره این ریسک رو نمی ...

عزيزم تفكرتون صد در صد اشتباهه شما واكسن كه حاوي ويروس كشته و يا ضعيف شده اس را نمي زني و ممكنه خدا نكرده به كرونا كه خوب ويروس زنده است مبتلا بشيد در همه جاي دنيا به خانم هاي باردار و كسانيكه قصد بارداري داشتن اولويت تزريق دادن من در امريكا با بالاي ٧٠ ساله ها واكسن زدم چون گفتم قصد انتقال جنين دارم  

خیلی ممنون عزیزم  سلامت باشید  بله درست حساب خدا فرق داره

ایشالله خیلی زود بیای اینجا از معجزه تو شکمت برامون بگی عزیز دلم، همسر من مکمل اسپیرژن، یونی زینک، ویتامین سی، قرص رویال ژل، الکارنتین 1000، و یخ درمانی قرار بود دوباره برم تو سیکل که طبیعی مامان شدم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ااا خوب واسه من هنوز ۲هفته جا داره ای جانم ولی واقعا تکون میخورن حس و حالش انرژی میده امروز رفتم به ...

اخ اخ گفتی😂😂، منم هر سری دکتر برم ببینمش تا یه مدت انقد شاد و شنگولم انشالله خیلی زود تکوناشو حس میکنی عزیز دلم، ایشالله به سلامتی بغلش کنی گل پسریو

چیکا جونم یادمه همین هفته 18 و 19 حس کرد با اینکه دوقلو داره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشالله که خیره عزیزم، همسرت حرف درستی زده.

مرسی قربونت برم، الهی به سلامتی این 9 هفته باقی مونده رو هم طی کنی و زایمان راحتی داشته باشی

نه دیگه چرا زود بعدا شکمت بزرگ میشه واقعا سخته خرید و چیدن خوب کاری کردی خرید کردی انشالله همه ی اون ...

اره واقعا الانشم بخدا کمردرد امونمو بریده 

همش دلم پیش اوناییه که دوقلو دارن ولی از اونورم میبینم خیلی بچه ها از من جلوترن هنوز خرید نکردن میگم من عجولم😁

انشالله از هممون دور باشه شما تصمیم گرفتی بزنی؟؟ 

ما از اینور بوم افتادیم شما از اونور بوم😂 من الان گذاشتم خیلی هم بردم داخل تکون هم نخوردم دیدم اوم ...

وای خدا آره 😂😅

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا بی انصاف؟ برای من که از شهرستان میرم انقدر باهام راه اومدن که الان پشیمونم چرا بار اول رفتم خصوص ...

همه جا همینجوری گلم .شما اگه حساسی رو این موضوع میتونی نوبت بگیری درمانگاه سیکلت رو یا با دکتر حسینی موسی دنبال کنی یا با آیدا نجفیان