2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
عزیزم نترس ،پیش ایمونولوژیست رفتی؟  فاکتورهای ایمنی تغییر میکنن  همه چی راه حل داره  ...

نه گفتن شنبه برم. اخه دکتر ایمنی خودش دفعه قبل میگف لنفوسیت تراپی بکنیم من گفتم دوباره آزمایش بدم اول مطمئن بشیم بعد. 

صبح که جوابو گرفتم یهو فشار بدی بهم اومد الان خیلی بهترم. توکل بخدا. باز خداروشکر راه درمانی هست.

هر چی انتقال اولم همه چی سریع و خوب پیش رفت سر این آخری همه چی هی میپیچه به هم. نمیدونم چ حکمتیه. ان شاالله که خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ذهنت رو درگیر آپکا نکن دکتر زنان به من گفت از هر زنی که چندتا بچه قد و نیم قد داره تست آپکارو بگیرن ...

ممنونم گلم. دکتر شما راهکارش چیه پس؟ ممنون میشم دعا کنین از این مرحله بگذرم منم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم، آره دکتر رزاقی هم می گفت تا جای ممکن ببر داخل که نیاد بیرون، اما آخه بالاخره که باید بیر ...

قرص مثله شیاف نیست که وقتی خیس میشه حل میشه وچیزی ازش نمیمونه اونتوهم ببخشید ولی رطوبت داره وهمون جا حل میشه

مرسی عزیزم، آره دکتر رزاقی هم می گفت تا جای ممکن ببر داخل که نیاد بیرون، اما آخه بالاخره که باید بیر ...

کی میری سنو من یکشنبه میرم داروهامون مثله همه اگه زخامت شما بالا بره منم امیدوار میشم که بالا میره راستی من موندم استراحتمو چه جوری کنم سری پیش اصلا استراحت نکردم اینبارو نمیدونم بخوابم یا نه شما میخوایی چه جوری باشی میگنم خیلی ربط نداره حالا نمیدونم چه کار کنم

عزیزم برا همسر من مورفو و تحرک تند و کند هر سه صفر شده بودن.....  یه مدت یه سری چیزا رو رعایت ...

همسر من چند سری تا حالا ویتامین مصرف کردن تعداد دو ملیون هم شده بود ولی مورفو خوب نمیشد هیچ وقت .دیگه ویتامین مدتی است مصرف نکردن تعداد هم اومد پایین

به نظرتون زالو درمانی موثره؟چون واریکوسل هم داشتن البته عمل کردن .کلا مشکلشون انسدادی است مجاری بسته شده.

یه دفعه از بیضه نمونه گرفتن داخل یکی از بیضه ها نوشته بود پنج عدد وجود داره و داخل یکی دیگه از بیضه ها نوشته بود کمی وجود داره و مناسب برای میکرو

حالا دکتر بیشتر گیر داده که شکلش بده و نمیشه.به تعداد کاری کاری.

به نظرتون زالو درمانی انجام بدیم؟چون میگن خون کثیف را میخورن؟میگن خون بیضه سودایی میشه هنگام واریکوسل البته ما مشکلمون دو تا است.هم واریکوسل و هم انسداد مجاری

عزیزم برا همسر من مورفو و تحرک تند و کند هر سه صفر شده بودن.....  یه مدت یه سری چیزا رو رعایت ...

خیلی ممنون از پاسخ گویی تون خدا نینی ها را حفظ کنه براتون

ما اون موارد که گفتید را بیشترش را همیشه رعایت میکنیم .

ولی طبع همسرم گرمه صفرا سودایی است فکر کنم 

برای همین میگم زالو را امتحان کنیم

سلام یه سوال دارم  دومین پریود بعد از انتقال فرش منفی با تاخیر هستش؟ من 5 مرداد انتقالم بود 1 ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحتم منفی شدی 

ان شاء الله دفعه آینده حتما مامان میشی 

آره گلم بهم ریختگی پری طبیعی هست، شاید هم حامله ایی 

زينبي جونم ممنون از راهنماييت .....دكترم فرق العاده عصبي و بداخلاقه.....اصلا جرات نميكنم ي سوال كوچي ...

عزیزم خوشحالم تونستم خیالت رو راحت کنم

حالا بد اخلاقه، بهش اعتماد داری؟ اگه اعتماد داری که هیچی اگر نداری فکر کنم تجدید نظر کنی تو انتخاب پزشکت بهتره

مورفو کدوم گزینه است؟

یعنی می‌نویسه  مورفو نرمال 1؟

اینکه نوشته سر ....دم...یعنی این مقدار درصد در شکل سر مشکل دارن و این مقدار در شکل دم؟

میدونم اخه سری قبل هم به خاطر کرونام سیکلم کنسل شد ولی میگم که همه چی رو رعایت کردم مطمئنم نگرفتم من ...

آهان خب زودتر میگفتی گلی، 

خوب میکنی عزیزم حسااااااااااابی رعایت کن 

در مورد واکسن هم چون پرد داری باید با متخصص ایمونولوژی صحبت کنی

نهایتا تو بارداری وقتی پرد قطع کردن برات واکسن بزن

عزیزم مخفی کاری از پزشک اصلا کار خوبی نیست  هیچ فکر کردی چرا کرونا داره جولان میده؟؟؟!! به خاط ...

سلام عزیزم خاستم روی پیامت ریپلای کنم نشد هر چی روی دکمه ارسال نظر زدم عمل نمی کرد نمیدونم علتش رو

عزیزم من به بیمارستان مدائن زنگ زدم که از دکتر وقت بگیرم میگه وقت جدید نداریم و وقتا پر هست

الان من چیکار کنم ؟

راستی داروهایی که اون دکتر به همسرم داده رو استفاده کنه همسرم؟

توکل بر خدا و دعای شما  فردا روز آزمایشم هست...  شوهرمم از دیشب استرس داره...

حق داری، خیلی سخت میگذره ساعت های آخر 

یادمه منم بی بی نزده بودم، خیلی استرس داشتم کل دوساعت بیرون بودیم تا جوابش بیاد اصلا حالمون عادی نبود