2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم .اره جنین ندارم.این تست ها ک گفتی چی هستن چقدر هزینه دارن گلم؟

عزیزم کاریوتاپ از نظر کروموزومی بررسی میکنه.... 

دی اف آی اسپرم هم رو نمونه اسپرم و میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه و حتما باید مرکز ناباروری انجام بشه.... 

ایمنی و انعقادی هم که ایمنی بررسی میکنه که ببینه بدنت جنین رو پس میزنه یا نه.... 

و انعقادی هم که بررسی میشه اگه مشکل داشته باشی میتونه خونرسانی به جنین دچار مشکل بشه.... 

هزینه الانشونو نمیدونم من سال 94 انجام دادم آزادش تقریبا دو میلیون میشد.... 

الان فکر کنم آزادش حداقل 3-4 میلیون بشه.... 

دوستانی که جدید انجام دادن بهتر میتونن هزینه ها رو بگن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم .اره جنین ندارم.این تست ها ک گفتی چی هستن چقدر هزینه دارن گلم؟

ازهایی که من و همسرم سال ۹۴ انجام دادیم اینا بودون:

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این یعنی دکترش اصلا آپدیت نیست گلم، این حرف خیلی قدیمی هست که وقتی آدم حالش بد شد و رو به موت دور ...

بله عزیزم با حرفات موافقم 

چشم عزیزم مطالب پیجش رو میخونم بعد بیا ازم امتحان بگیر😉😉

به نظرم دکتر خوبی نرفته میدونی از کجا فهمیدم چون تو داروهاش ازیترومایسین بود بقیه داروهاش هم آمپول‌ اکسی کورت و مدالیت و قرص جوشان ایورامی و نوروبیون داده بود بهش 

اگه برم دکتر عمرا پیش این دکتر نمیرم متخصص عفونی خوب و باسواد و به روز تو تهران سراغ داری عزیزم برم پیشش؟

بعد اگه برم دکتر اگه کسی کروناش خیلی شدید باشه و بدحال 

من ازش نمی گیرم نوع شدیدش رو که ریه رو درگیر کنه راستش از این موضوع خیلی میترسم🙈🙈

والا ارزون بودنش رو نمیدونم. من ابن سینا یه بار میکرو کردم و اصلا راضی نبودم و منفی هم شدم الان مطب ...

دقیقا به نظرم همون بار روانی و عوارض داروها کم نیستن که بخواییم هی تکرار کنیم.... 

حالا بحث مالیش فدای سرمون..... 

اما واقعا منطقی نیست الکی الکی هی تکرار کنیم.... 

عزیزم سلفری لازمه حتما؟

عزیزم والا من برا اولی نداشتم.... 

یعنی نه دکتر نوشت نه خودم بهش فکر کردم.... 

اما بارداری دومم خانوم دکتر نوشت برام و گفت چون سنت بالاست بهتره انجام بدی منم دیگه انجام دادم....

خیلی دوست دارم بچه ها بیان از احوالاتشون توی استراحت بگن من کل ۱۵ روزو استراحت مطلق کردم استرس شدید ...

عزیزم لزومی به استراحت مطلق نیست مگر در شرایط خاصی که خونریزی یا لک بینی باشه.... 

اتفاقا خوبه تحرک داشته باشی که بحث خونرسانی دچار مشکل نشه.... 

زندگی عادی نهایت با دور آروم کفایت میکنه و اصلا نیازی نیست استراحت مطلق باشی..... 

گرمی خوردنم بستگی به بدنت داره من چون طبعم سرد بود حتی بعد انتقالمم تا ماه سوم با داریم فقط گرمی میخوردم البته به غیر قاعده آورها.... 

یعنی تغذیه اگه متناسب با طبع باشه اوکیه.... 

میشه اونایی ک پستمو دیدن ج بدن دوستانی ک آی وی اف کردن چندین سال پیش الآن حالشون خوبه؟ من شنیدم خ ...

به هرحال حجم هورمون زیادی وارد بدنت میشه ریزش مو لک پوست چاقی خیلی تغییرات که تو بدن میفته و نمیبینیم 

خودت باید بسنجی چیزی که میخوای ارزششو داره برات این اتفاقا بیفته یا نه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بیمه تامین اجتماعی .۳۵تا تخمک.۴تا جنین شد فقط متاسفانه

عزیزم وقتی ۳۵ تا تخمک ۴ تا جنین دادنه معلومه زیادی تخمدانت رو تحریک کردن و عملا اکثر تخمکات بی کیفیت بودن..... 

احتمالا خیلی کنترل شده نبوده تحریک تخمدانت..... 

احتمالا هایپر هم شدی! 

درسته؟ 

به هرحال حجم هورمون زیادی وارد بدنت میشه ریزش مو لک پوست چاقی خیلی تغییرات که تو بدن میفته و نمیبینی ...

عزیزم من ب ریزش مو و چاقی و ..راضیم

ولی مضراتش گفتن بیشتره.ترسیدم😓

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
سلام دوستان من غربارگری اول انجام دادم سونو خوب ولی ازمایش خون ریسک زده دکتر گفته سلفری انجام بده کس ...

ریسکت چند بوده مگه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی عزیزم ❤❤ من فکر میکردم جنین بلاست میشه یعنی سالم هست یعنی ربطی نداره؟

نه عزیزم سالم بودن از نظر ژنتیکی ربطی به گرید نداره..... 

من کسیو میشناسم که نزدیک ۲۰ تا جنین بلاست گرید آ انتقال داده تو ۶ انتقال تازه بعد ۶ انتقال آز کاریوتایپ دادن معلوم شده مشکل کروموزومی داشتن و جنیناش عملا مشکل داشتن.... 

اتفاقا یکی از توجیها برای اصرار تو ننوشتن آز کاریوتایپ همین بوده که بعیده این جنینا مشکل کروموزومی داشته باشن..... 

یعنی بنده خدا ۶ بار انتقال داده الکی الکی.....

در حالی که همون لااقل بعد یکی دو انتقال منفی کاریوتایپ می‌داده معلوم می‌شده.... 

لااقل پی جی اس می‌کرد و الکی الکی جنین مشکل دار انتقال نمیداده..... 

بچه ها یادمه مامانو سوفی میگفت علت قطع کردن پردنیزولون دو سه روز قبل از انتقال این هست که این قرص ج ...

کلا یه هفته قبل انتقال قطع میکنن طرازی میگفت اثر عکس میذاره 

سلام دوستان، من دلم طاقت نیاورد امروز صبح بیبی چک زدم  منفی شد (روز ۱۲)😔 بیبی چکم با حساسیت ب ...

حالم بد شد خیلی 

وااای توورو خدااا نزنین بیبی بزارین روز آزمایش

منم نا امید شششدم خداااا

خیلی ناراحت شدم بااران😭😭😭😭😭😭

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها ی سونو گرافی خوب تو شرق تهران میشناسین خوذم نظرم صدراست؟ برا غربالگری اول نو برگه نوشته سونو ...

من صدری میرم تو خواجه عبدالله عالیه جنسیتم بهم گفت تو ۱۲ و ۲ روز

۵۰۰خورده ای شد یه قل