2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
ان شاءالله مثبت میشه و  نتیجه ی زحمتتو می بینی عزیزم😍 برات صلوات میفرستم😘

ممنون عزیزم انشاالله قربونت برم لطف میکنی💖

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام زینبی جون نمیدونم منو یادت میاد یا نه پارسال بارداریم با میکرو خارج رحمی شد جنینامو اوردم بیمار ...

سلام عزیزم خوبی ؟آره یادمه کاملا 

کاش زودتر سوالاتت رو پرسیده بودی دختر گل، حالا اشکال نداره دیگه همه چی کامل بهت داده

ببین واسه خارج رحمی نشدن فعلا باید دعا کنی عزیزم به مسیر رفت و آمد و اینا نیست، چون مکانیسمش فرق داره شیمیایی هست مکانیسم لانه گزینی و محلش نه فیزیکی 

دو تا پرد که زیاد نیست نگران نباش، برای شما لازم هم بوده

آمپول کرونا؟! منظورت واکسن کروناست؟ 

لووتیروکسین باید مثل قبل ادامه بدی 

ویتامین د3 هم چه خبره هفته ایی یکی 50 هزار 😂😂😂😂 ماهی یک عدد، باردار شدی دوز روزانه بهت میده دیگه دوز 50 هزار نباید خورد تو بارداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته عزیزم ممنون گلم ❤❤ فقط اینکه همسرم که رفته بود دکتر دکتر بهش گفته بود برای چی اومدی نباید ...

خب این یعنی دکترش اصلا آپدیت نیست گلم، این حرف خیلی قدیمی هست که وقتی آدم حالش بد شد و رو به موت دور از جون بره دکتر، زمان طلایی از دست میره، یادت میاد گلی اینو گفتم

این دیگه از اون حرفا بود، از روی جواب PCR نوع خطرناک و غیرخطرناک مشخص کردن 🥴🥴🥴🥴 عزیزم پیج سحر دفاعی و مهدی یوسفی پور رو فالو کن ،مطالبشون رو بخون ازت امتحان میگیرم، جدی میگم، اونجا کلی کیس دارن دور از جونت سهل انگاری کردن و خود درمانی در خونه و بعد درگیری شدید ریه، الان همه بیمارهای کرونایی، کرونا دلتا دارن که در یک نفر ممکنه موجب مرگ بشه همون ویروس در یک نفر دیگه نهایت آبریزش بینی بده

و اینکه الان سرماخوردگی وجود نداره، شما هم از دو روز قبل به مادرت اینا منتقل کردی، ولی باز خوب میکنی قرنطینه باش تو اتاق شاید یک درصد نگرفته باشن

عزیزم انشالله که بهت سازگاره به من امروز از شبکه بهداشت زنگ زدن که برم واکسن سینوفارم بزنم شمام سینو ...

اره عزیزم سینوفارم زدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ...

به حرف دکترت گوش کن من دکترم گفت حتما بزن که زدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها کسی اینجا مرکز مام میره؟ کمکککککککک چند تا سوال داشتم کسی شرایط تخمک اهدایی رو اونجا میدون ...

عزیزم تا دلت بخواد اونجا دونر هستن، فکر کنم باید با نامه پزشک به واحد اهدا مراجعه کنی، زنگ بزن ۴۲۵۰۰ کاملا جواب سوال هات رو میدن

سلام عزیزم خوبی ؟آره یادمه کاملا  کاش زودتر سوالاتت رو پرسیده بودی دختر گل، حالا اشکال نداره د ...

مرسی عزیزم اره منظورم واکسن کرونا بود اشتباه نوشتم پس من همون کارای پارسال رو میکنم البته بدمم نمیاد اون یکی لولمو بردارم واسه فرزندخواندگی اقدام کردم 

راستی من مادرشوهرم کروناش مثبت شد 21 مرداد از 28 هم اومد خونه من مشکلی که واسه من ایجاد نمیکنه؟ تو اتاق دیگه بود ولی در اتاق باز بود هممون هم ماسک زدیم پنجره اتاق کلا باز بود علائمم ندارم به دکترم نگفتم ترسیدم سیکل انتقالمو کنسل کنن

عزیزم تا دلت بخواد اونجا دونر هستن، فکر کنم باید با نامه پزشک به واحد اهدا مراجعه کنی، زنگ بزن ۴۲۵۰۰ ...

نمیدونی هزینه اش چقد میشه گلم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
فدات شم من نمیدونم ، شاید مهگل جون بدونن، ولی زنگ بزنی ۴۲۵۰۰ ، میتونی بپرسی هزینه رو @مهگل ‍ &nbs ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اگر بخوای طبیعی زایمان کنی بله کرونا باعث مرگ خیلی از خانمهای باردار شده چون زایمان طبیعی خیلی انرژی ...

به من ندادن همچین فرمی

اصلا ربطی به زایمان نداره محیط بیمارستانه که آلودس

مرسی سارا جونم پس یعنی پردنیزولون رو بخاطر واکسن قطع نکنم؟ 

نه اصلا ربطی نداره منم دارم مصرف میکنم واکسنمم زدم