2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

سلام زینبی جون نمیدونم منو یادت میاد یا نه پارسال بارداریم با میکرو خارج رحمی شد جنینامو اوردم بیمارستان شریعتی سه تا چهار روزه گرید بی قراره شنبه انتقال بدم ضخامتمم امروز ده و شش دهم بود جنینامو میذارن بلاست بشه؟ پروژسترونم فردا شروع میشه 

دکترم میخواست برام ازمایشای تکمیلی و هیسترو بنویسه و همه چی رو بررسی کنه ولی به خاطر هزینه ها و سختی های رفت و امد با اتوبوس تو این اوضاع کرونا قبول نکردم به نظرتون کارم چقدر استباه بود؟ خود دکتر همینجوری برام روزی دو تا پردنیزولون و هپارین نوشته که انتقال پارسالم نداده بود کاری هست که باید انجام بدم که دوباره خارج رحمی نشه؟ لوله سمت چپمم که پارسال از دست دادم در مورد سفر با ماشین و استراحت میدونم نظرتون چیه ولی میخوام مطمئن شم که اشکالی نداره دیگه برگردم شهرستان یا بمونم تهران یکی دو روز استراحت کنم خارج رحمی شدنم که ربطی نداره بهش دیگه؟ بعد دو تا پرد برام زیاد نیس؟ آمپول کرونا رو هم یادم رفت بپرسم از دکترم نباید بزنم دیگه درسته؟ برای تیروئیدمم که کم کار خودم یه قرص کامل میخورم عددشم دو و خورده ای بود خوبه دیگه؟ هنوز نتونستم برم دکتر ویتامین دی هم 28 همون هفته ای یه دونه پنجاه هزار بخورم کافیه؟

ببخشید عزیزم خیلی زیاد شد سوالام 

@زینبی_بابا    

عزیزم انشالله فندوقتو سالم بغل کنی . من اگه خدا بخواد میخوام تعیین جنسیت کنم . فقطم یکبار میتونم این ...

ان شاالله مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم هربار میرفتیم رویان رفته بوفه خرید کنه دیده نوشتن شیرسویا برا انتقالیا!!!! خودش رفته گرفته خخ ...

گلم من تا۱۰روز بعدانتقال روزی ی لیوان بزرگ شیرسویا خوردم برا جنین و لانه گزینی خیلی خوبه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم تبریک میگم. فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم. و چقدر خوشحال شدم دیدم امضاتم عوض شده و تیکرت واقع ...

سلام لیلا جونم   خوبی  گل پسری خوبه😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم دعا کن برام نی نیموسالم بغل کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم میتونی خورشت لوبیا سبز بپزی یا لوبیاسبز رو با نمک بپزی آبکش کنی روش آبلیمو بریزی بسیار خوشمزه ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین گلم باید بری دکتر چک کنه علائمت رو و مکرر هم چک کنه کرونا دلتا فاصله هم نمی‌فهمه گلم، زیر یک س ...

بله درسته عزیزم ممنون گلم ❤❤

فقط اینکه همسرم که رفته بود دکتر دکتر بهش گفته بود برای چی اومدی نباید میومدی کسایی باید بیان دکتر که حالشون خراب شوهرم میگه انقدر مطب دکتر شلوغ بود میگفت حال یه زن بدشد غش کرد زمین انقدر وضعشون خراب بود میگه هم روحیه ت خراب میشه هم حالت بدتر راستش ترسیدم 

بعد از رو جواب آزمایش کرونا همسرم گفت که کرونات از اون خطرناکا نیست که ریه رو درگیر کنه

میگم نمیشه نرم میترسم حالم بدتر بشه

حالا جالب اینجاست هم پدر مادرم هم همسرم میگن تو سرماخوردگی کرونا نگرفتی

ولی خب من خودم رفتم اتاق خواب میترسم ناقل باشم هر چی میگن بیا پیش ما نمیرم

سلام دوستان من غربارگری اول انجام دادم سونو خوب ولی ازمایش خون ریسک زده دکتر گفته سلفری انجام بده کس ...

دکتر برای منم نوشت اما من انجام دادم عزیزم، هزینش زیاده اما به اون استرسی که 7 ماه باید بکشی تا بچه به دنیا بیاد و ببینی خداروشکر سالمه نمی ارزه. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم بله میشه باهاش حتی خوارک درست کنی ولی من به عنوان میان وعده ابپز میکردم یه کوچولو نمک هم ...

سلام عزیزم باشه چشم حتما میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من به هیچ وجه نمیزنم چون باردارم معلوم نیست واکسن چه تاثیری روی جنین داره این ریسک رو نمی ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام 

بچه ها یه سوال کسی اینجا اکوی قلب جنین انجام داده تازگی؟ هزینش چقدره؟ چجوری انجام میشه کلا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چی بگم هربار میرفتیم رویان رفته بوفه خرید کنه دیده نوشتن شیرسویا برا انتقالیا!!!! خودش رفته گرفته خخ ...

عزیزم اگه تیرویید نداری عالیه من تا ۷ روز خوردم

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت😘😘

سلام ندا جون خوبی عزیزم، چه خبر؟تکونای گل پسرتو متوجه میشی؟ 

عزیزم به نظرم همون روزی که گفتن برو برا سونو زودتر بری خوب احتمال داره هنوز بالا نرفته باشه و بهت اس ...

باشه عزیزم

والا همین الانم همش استرس دارم برا این موضوع