2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
زینب جون هپارین دکتر برام نوشته از این امپولاس باید بکشم تو سرنگ هواگیری میخواد

عزیزم تا جایی که میدونم هواگیری نمیخواد لااقل هواگیری کامل مثل بقیه آمپولها نمیخواد..... 

@زینبی_بابا    

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اومدم ازمایش بدم هر چند مطمعنم منفیه ولی خوب بیمارستان گفت باید مانتیجه منفی رو تو پروندت داشته ب ...

انشالله که + هست عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. من آزمایش دادم شده ۰.۰۱😭 آزمایش قبلم ۴.۸ بود.  همیشه همیشه همیشه تیروئید من دو و ...

عزیزم نگران نباش..... 

با بالا پایین کردن داروت اوکی میشه..... 

برا من تو بارداریم یهویی رفت رو 5/5 دز لوو رو کردن یه قرص کامل بعدش حدودای 0/1 شد یادمه مجدد برگردوندن به نصف قرص اوکی شد.... 

به خودت استرس نده.... 

آزمایش برا همینه دیگه دز داروت رو تنظیم کنن.... 

بچه ها چند روز بعد پانکچر پریود اتفاق میوفته ؟؟؟ من هفته پیش چهارشنبه پانکچر کردم گفتن ممکنه زود پری ...

عزیزم ممکنه زود پریود بشی یا به موقع یا با تاخیر..... 

اصلا نمیشه دقیق گفت باید تجربه کنی تا عیار دستت بیاد.... 

اگه مشکل ایمنی داشته باشی تا پایان ماه سوم اینترالیپید رو هم تجویز میکنند معمولا. مثلا واسه من اگه ...

من خودم تا ماه ۶ داشتم سرم آی وی آی جی رو.... 

بستگی به شرایط هر فرد داره.... 

سلام خانوما  شبتون خوش تو جنین های گرید a هم تخمک خوب بوده هم اسپرم؟!  یا فقط اسپرم خوب ...

عزیزم هر دو میتونن خوب باشن..... 

اما گرید آ بودن جنین دلیل نمیشه که جنین سالم باشه.... 

یعنی گرید آنقدرها تو + شدن نقش عمده نداره..... 

یعنی اگه کسی جنیناش گرید بی یا سی بود دلیل نداره ناامید بشه و بگه + نمیشه..... 

شما قبلش سیلدنافیلو داشتی امپول استرادیولم بهم داد 

بله داشتم چهارتا.

خیس کن و واژینال بزار. یکم سخته تا جایی که می تونی داخلش ببر 😬

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم انجیر ضرر نداره اگه شخصا برا تو مضر نباشه....  من خودم هر روز خیس میکردم و صبح تا شب ...

نه شکرخدا شخصا باهاش مشکل ندارم قبلام همیشه خیس میکردم هم دوس داشتم هم نمیذاره یوبس بشم الانم دارم میخورم ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من بعد مثبت شدن یکی زدم دومی رو یه هفته دیگه باید بزنم،نمیدونم بعد این هم باز باید سرم بزنیم یا نهشم ...

نه نیاز نیست بزنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها من دوبار انتقال منفی داشتم تو بیمارستان مهدیه تهران.هفته دیگه میخوام بازم برم.ب نظرتون م ...

عزیزم در مورد مرکزت چیزی نمیدونم اما بعد دو تا متقی حتما تستهای تکمیلی رو انجام بده..... 

ایمنی، انعقادی، هیسترو..... 

اگه جنین ندارین دی اف آی اسپرم و کاریوتایپ هم چک کنین..... 

سلام بچه ها من دوبار انتقال منفی داشتم تو بیمارستان مهدیه تهران.هفته دیگه میخوام بازم برم.ب نظرتون م ...

سلام میشه بپرسم چرا مهدیه میری دلیل خاصی داره؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤