2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
روز چندمت بود زخامتت چند بود منم امروز ۱۳سیکلم رفتم گفت نازکه ۶بود استرادیولو کرد ۴ تا وگفت یکشنبه ی ...

برای منم روز ۱۳ سیکلم پنج و خورده ای بود تقریبا. روز ۱۷ گفت بیا دوباره

دکترم می خواست استرادیولو ۴تا کنه منتها چون من استرومارین داشتم از قبل روزی یکی از اون بهم داد. سیلدنافیل ندادن به شما؟ اونم خوبه برای ضخامت. روزی دوتاش کرد برای من.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من الان یکشنبه میشه بیست سیکلم میرم برایه سنو چهار روزم فکر کنم بعد اون باید پروژسترون بزنم فکر کنم ...

پروانه جون انتقال منم 24 سیکلم بود، به دکتر گفتم دیر نیس، گفت نه، کنترل سیکلت دست منه و دیر نیست، شما هم نگران نباش گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول که گفتن برای من نمیزنن چون 35 سال به بالا نیستم، بعد گفتن ای وی اف هستی، میزنیم،که دیگه دودل شدم ...

بزن عزیزم اصلا ترس نداره من کلی دوستام زدن هیچ علائمی ندارن

پاییز نزدیکه و کرونا داره خطرناکتر میشه

موقع زایمان هم بدن خیلی ضعیف میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه دیگ توبه  متاسفانه ی ادم بشدت شکموام نمیتونم جلو خودمو بگیرم دوتا تیک سوسکی انداختم بالا مث ...

منکه دکترم گفته بود هرچی هوس کردی اگه ضررم داشت حتی کمشو بخور ایرادی نداره ولی سعی میکردم نخورم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اول که گفتن برای من نمیزنن چون 35 سال به بالا نیستم، بعد گفتن ای وی اف هستی، میزنیم،که دیگه دودل شدم ...

من ۳۰ قرار بود واکسن بزنم اصلا از دکترم نپرسیدم رفتم باغ پرندگان پزشک اونجا گفت به هبچ عنوان واسه زن باردار بدون تاییدیه پزشکش تزریق نمیکنیم رفتم دکترم گفت نباید بزنم فقط اگه فایزر پیدا کردم بخرم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
کسی بوده تخم هویج توی دوران‌پریودی دم کنه بخوره؟

من یکی دوبار خوردم اما ازبس تلخ بود دیگ بیخیال شدم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام گلم توکل بر خدا...

مرسی قربونت برم ولی حتی یک درصد امید ندارم حالا دکتر گفت همین سیکل که پری بشم هم میتونم برم برا انتقال ولی احتمالا ی ماهی صبر کنم سیکل بعدی برم دوباره

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
مرسی قربونت برم ولی حتی یک درصد امید ندارم حالا دکتر گفت همین سیکل که پری بشم هم میتونم برم برا انتق ...

توکلت بخدا باشه 

هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم... 

هر روز صلوات ک میفرستم اسم شما و بقیه دوستان رو تو دلم میارم... 

خدا به هممون کمک کنه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی قربونت برم ولی حتی یک درصد امید ندارم حالا دکتر گفت همین سیکل که پری بشم هم میتونم برم برا انتق ...

عزیزم چقد زود آز دادی اخه؟مگه نباید ۱۴ روز بعد انتقال آز بدی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم چقد زود آز دادی اخه؟مگه نباید ۱۴ روز بعد انتقال آز بدی؟

سلام ویهان جان خوبی بهتری گلم؟! 

یه تاپیک پیدا کردم صبح الان عکسشو برات میزارم یکم امیدوار باشی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...