2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
انشاالله هم ضخامتت بالا میره هم تستت منفی میشه نگران نباش عزیزم خدابزرگه

قربونت برم مرسی مهربونم

شما انتقال دادی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی نی نیا خوبن ایشالله راستی انومالی چند هفته باید بریم؟الان بریم واسه جنسیت معلومه یا ...

۱۸ هفته و ۱ ای ۲ روز تا ۵ روز بهترین موقعشه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله همه چی به خوبی پیش میره عزیزم 

آستاره جان میگم روز ده پری که دوباره سونو دارم بازم میخواد گونال بده؟ سری اول دوز 900 داد برا چهار روز ، اینسری 450 برا دو روز

ووی دوباره گونال بده شوهرم مغزمو میخوره ایندفه ، گشتم بس که غر زد امروز

ممنونم عزیزم انشالله  فعلا قراره تا چهارشنبه قرص بخورم برای ضخامت آندومتر، آندومترم نازک بود. ...

روز چندمت بود زخامتت چند بود منم امروز ۱۳سیکلم رفتم گفت نازکه ۶بود استرادیولو کرد ۴ تا وگفت یکشنبه ییا که میشه بیست سیکلم

روز چندمت بود زخامتت چند بود منم امروز ۱۳سیکلم رفتم گفت نازکه ۶بود استرادیولو کرد ۴ تا وگفت یکشنبه ی ...

سلام عزیزم من روز ۱۴ ام که رفتم ضخامت اندومترم شیش ونیم بود تا روز انتقال هر روز لوبیا سبز ابپز یه بشقاب میوه خوری می خوردم هر روز ۴۵ دقیقه پیاده روی میکردم بعد دو سه روز به انتقالم نشاسته تو اب حل میکردم و می خوردم بعد روز انتقال دکتر گفت عالی شده و بالای ۸ رسیده اب هم زیاد بخور بعد دکتر بهت امپول استرادیول نداد به من داده بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم من روز ۱۴ ام که رفتم ضخامت اندومترم شیش ونیم بود تا روز انتقال هر روز لوبیا سبز ابپز یه ب ...

سلام عزیزم گل پسری خوبه اره به منم دوتا دادامروز بزنم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده شما روز چند سیکلت انتقال دادی استرادیولمم سه تا بود کرد چهار تا برام پیاده روی و که از قبل تخمک کشی میرم چشم لوبیا سبزم هرچند ندوست ولی میخورم چه کار کنم

سلام عزیزم من روز ۱۴ ام که رفتم ضخامت اندومترم شیش ونیم بود تا روز انتقال هر روز لوبیا سبز ابپز یه ب ...

من الان یکشنبه میشه بیست سیکلم میرم برایه سنو چهار روزم فکر کنم بعد اون باید پروژسترون بزنم فکر کنم انتقالم بیوفته ۲۴یا ۲۵ سیکلم خیلی دیر نیست اخه سری پیش بیستم برام انتقال داد

سلام عزیزم گل پسری خوبه اره به منم دوتا دادامروز بزنم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده شما روز چند سیکل ...

ممنون عزیزم اره اون امپول خیلی خوبه منم از لوبیا سبز متنفر بودم ولی به زور می خوردم تو همین جا کاربر برنجک بهم گفت خدا خیرش بده حتما استفاده کن برای من رو روز بیستم سیکلم انتقال داد استرادیولم برای من قرصش رو چهار تا کرد 

من الان یکشنبه میشه بیست سیکلم میرم برایه سنو چهار روزم فکر کنم بعد اون باید پروژسترون بزنم فکر کنم ...

نه دیگه به هر حال دکتر بهتر شرایط بدنت رو میدونه انشالله این سری مامان گل پسری ها میشی عزیزم ❤❤

ممنون عزیزم اره اون امپول خیلی خوبه منم از لوبیا سبز متنفر بودم ولی به زور می خوردم تو همین جا کاربر ...

نمیدونم میترسم دیر بشه اخه الان یک هفته دیگه تا سنو بعدش امپول پروژسترونو شروع کنه خدا به خیر بگزرونهوقتی پروژسترونو شروع میکنن دیگه زخامت ثابته یا نه ؟

نمیدونم میترسم دیر بشه اخه الان یک هفته دیگه تا سنو بعدش امپول پروژسترونو شروع کنه خدا به خیر بگزرون ...

نه ثابت نیست من شنیدم دکتر به دستیارش می گفت امپول پروژسترون رو براش زودتر شروع کنیم به خاطر نازک بودن اندومترم دیگه نمیدونم ربط داشت حتی به دکتر گفتم سیکلم رو اون ماه کنسل کنه ولی دکتر گفت نگران نباش تا روز انتقال درست میشه به دکتر اعتماد کن