2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046465 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اگر هومو و هترو داشتی حرف زرنانی درسته گلم ولی باید تصمیم بگیری طبق نظر یک نفر ادامه بدی  ...

ممنوونم از پاسخت عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام

بچه ها من دو روزه سمت راست گلوم از داخل درد می کنه و کمی خلط دارم. فعلا علائم دیگه ای ندارم. یعنی کروناست؟ 😔 چند روز دیگه انتقال داشتم...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم منم علائم زیادی ندارم راستش منم هیچ امیدی ندارم فقط مگر معجزه شه ببی چک بتا ۲۵ رو تشخیص مید ...

انتقال دوممه. انتقال اول مثبت شد ولی رشد جنین تو هفته ششم متوقف شد مجبور به سقطش شدم. دیگه هم جنین ندارم‌. امروز ۱۲ هم هستم و منتظرم خدا معجزه کنه

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
ببین تست معنی نداره گلم، کلی آدم با درگیری بالای ریه تست منفی داشتن نه نه دارو لازم نیست تا وقتی عل ...

راستش عزیزم من یه اشتباه بزرگی کردم وقتی شوهرم تب کرد و احتمال کرونا دادیم شوهرم به زور منو فرستاد خونه بابام گفت تو نمون اینجا می گیری منم اومدم خونه بابام اینا بعدش شوهرم فرداش رفت تست داد که مثبت بود و الان من چند روز خونه بابام اینا هستم خیلی نگرانم که ناقل باشم و خدای ناکرده به کرونا مبتلا شده باشن 

واقعا الان نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم😔😔

آره ، خداروشکر برام دعا کن آستاره جان😙😙😙

انشاالله همه چی به خوبی پیش میره عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من تهرانم عزیزم شما تهران میری؟ فکر میکنی برای کیفیت تخمک اثر داره؟ 

تهرانو نمیدونم عزیز چون تازه میرم خودم باید ببینیم چیمیشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها من دو روزه سمت راست گلوم از داخل درد می کنه و کمی خلط دارم. فعلا علائم دیگه ای ندارم. ی ...

سلام من فک نمیکنم کرونا باشه چون گلوت خلط داره معمولا کرونا خشکه من خودم همیشه خلط دارم و لوزه هام یکم متورمه چون سینوزیت دارم اوایل که کرونا اومده بود میترسیدم وقتی دکتر رفتم گفت خلط داشتن علایم کرونا نیس منم حتی قبل انتقالم خلط داشتم اما تستم منفی بود شکرخدا نگران نباش یه تست بده خیالت راحت شه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من دیشب اندازه دوتا بند انگشت جیگر گوسفند خوردم  خیلی ضرر دارع؟

نه عزیزم نگران نباش 

ولی سعی کن نخوری دیگه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شرایط خاصی نداشت رفتم دکترم نامه انتقال جنین هارو داد وقت تانک از مام گرفتم سر روز و ساعتش رفتم ازشو ...

چه عالی

مرسی گلم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی ؟ نه بابا اصلا مهم نیست 😉 😉 😉 

مرسی عزیزم

خیالم راحت شد😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻