2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
تو آی وی اف هم امکان خارج رحمی زیاده؟ علایم خارج رحمی تون چی بوده؟

نه عزیزم. از دکتر پرسیدم گف احتمالش هست ولی خیلی کمه. من خارج رحمیم علایمش خونریزی و درد یک طرفه خییییلی وحشتناک بود انقد که نتونستم تحمل کنم و نصفه شبی رفتیم بیمارستان.

نگران نباش اصلا و بهش فک نکن. احتمالش کمه. من خودم فقط بخاطر اینکه خارج رحمی میشم اومدم سراغ میکرو. توکل ب خدا ان شاالله عنایت کنه بهمون و جواب بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هر کس میدونه لطفا راهنمایی کنه چسبندگی رحم و لگن ممکنه باعث منفی شدن انتقال جنین بشه؟؟؟؟ آخه خیلیا با همین شرایط مامان شدن چه جوریه اخه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای زینبی مردم از خنده،،  فکر کن من به کسی هم نزدیک نیستم و زیاد بخاطر کرونا رفت آمد هم ندارم، ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 

خوشحالم باعث خنده ات شدم

ولی خیلی به فکر رفتم

منم واسه واسه خواب التماس خدا میکنم، دیگه کم آوردم، مثلا امشب از ساعت 2:50 بیدارم و آقا میگه منو روی پا بذار🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خو مگه رباتم هم شب در اختیارش باشم هم روز 

به خدا همهههههه کار هم کردم واسه تنظیم خوابش نشد، خدا هم میبینه نقطه ضعفم چیه دقیقا روی همون دست گذاشته 

یار 33 یبار بیشترش یبار کمترش  ، نمیدونم چرا موافق نیست مگه صرر

من از پزشک زنان پرسیدم

بی دلیل تسه کردن خوب نیست،گفتم چرا،گفت تسه لزوما خیلی اسپرم بهتر نمیده،اولویت با نمونه تازه هست.نمیدونم 

انگار خیلی شواهد و تحقیقات کامل نیست راجع به کیسهایی مثل همسران ما.چون 

خیلی ها همینجا با dfi بالا با میکروو حتی طبیعی باردار شدن

انشالله موفق باشی

ای جانم ممنون عزیزم لطف کردی من امروز جنینامو انتقال دادم دکتر جنین شناس اومد بالاسرم گفت دوتا جنین ...

بسلامتی عزیزم ان شالله بعد دو هفته خبر مثبت شدنت رو بدی همه خوشحال میشیم عزیزم نگرانی به خودت راه نده ان شالله که خیره 

من که مامانم این دفعه میگفت میدونم مثبتی به دلم افتاده بعد رفته واسه بچه تشک دوخته😂😂😂 هر چی میگف ...

وای عزیزم ان شالله که خدا شما و مامانت و همه ما رو شاد کنه و خبر مثبت نی نی هاتو به ما بدی عزیزم  

عزیزم من از خواهرم پرسیدم حلوایی که برام درست کرده بود، می گفت پودرشو از عطاری گرفتم گفته بود نر و م ...

سلام عزیزم لطفا دستورش رو بذار ما هم اگر خدا خواست استفاده کنیم . مرسی ممنون