2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست

ابوست میشه روزی سه تا خورد ، دکتر گفته دوتآ ولی  لبیته چند سال پیش طرلزی بهم گفته بود 4 تا  اینارم مصرف دارم کیوتن سی روزی دوتا ، سلنیوم پلاس دوتا ، dreams ۱۰۰ روزی یکی . متفوزمین دوتا،متیل فولات یکی ، ای سی دی یکی .     

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نکنه بعدی اینکه به هیچ. وجه خود درمانی با کورتون و آنتی بیوتیک نداریم، تزریق رمدسیویر اگر لازم شد فق ...

مرسی عزیزم از توضیحات کامل و مفیدت❤❤

خدا خیرت بده کلی برات دعا میکنم الهی به هر چی میخای برسی🙏🙏😘😘

فقط اینکه یه سوال الان من برم تست کرونا بدم ؟ 

اگر تست کرونام منفی بود گفتید بازم ناقل هستم می خاستم بدونم یعنی اگر منفی بود کرونا ندارم میخام بدونم اگر  منفی یعنی کرونا ندارم پس دیگه نیاز به درمان و دکتر ندارم ؟؟

یا اینکه با وجود کرونای منفی باید برم دکتر و داروی کرونایی ها رو مصرف کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سونوي اولم ١٣ انتقالم بود كه ٣ هفته و ٦ روز بودم يه ساك ديد و گفت يكي ديگه هم انگار هم مشكوكه دوب ...

خوب پس مال من یکیه قطعی میدونی برای شماکه بچه اول خیلی خوبه دوقلو ولی من دومیه خیلی واهمه داشت برام که بخوام سه تا بچه داشته باشم از لحاظ رسیدگی🥰

خوب پس مال من یکیه قطعی میدونی برای شماکه بچه اول خیلی خوبه دوقلو ولی من دومیه خیلی واهمه داشت برام ...

اي جان دلم هرچي هستش فقط صحيح و سالم باشه. انشالله بسلامتي بغلش كني گلم😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلامت باشی عزیزم چه قدر خوب انشاالله من مثه شما نتیجه بگیرم چی بگم اینقدر مادر شوهرم و همسرم گفتن در ...

ان شالله که نتیجه شما هم مثبت باشه و خبر مثبت رو به مابدی خوشحالی کنیم.

ممنون عزیزدلم ان شاالله تو هم نینی قشنگتو صحیح و سالم بغل کنی 😘😘

سلام سلام

بسلامتی زایمان کردی عزیزم؟

بدو بیا جواب سوالامو بده، نی نی چند کیلو بود؟ هفته چندم بود که زایمان کردی؟

عزیزم یه نکته!!!!!  گرمی مطمئنی برا همسرت خوبه؟  مثلا منم اینکار میکردم و به همسرم گرمی ...

مرسی آناجون تا اونجایی که میدونم طبعش گرم نیست

ولی درست میگی حالا باز مییریم دکتر طب سنتی ببینیم چی میگه

مرسی عزیزم از توضیحات کامل و مفیدت❤❤ خدا خیرت بده کلی برات دعا میکنم الهی به هر چی میخای برسی🙏🙏😘 ...

ببین تست معنی نداره گلم، کلی آدم با درگیری بالای ریه تست منفی داشتن

نه نه دارو لازم نیست تا وقتی علائم نداری، فقط علائم حیاتی رو چک باید بکنن 

و ویزیت های دوره ایی، حالا ممکنه دو روز یکبار باشه، ممکنه هفته ایی یکبار باشه

ولی شما خودت رو ناقل فرض کن تا تو خونه قرنطینه باشی و یک نفر خریدها رو براتون انجام بده بذاره پشت در

خونه هیچ کسی دیگه نرو، ممکنه شما علائم بدی، ممکنه هم هیچی 

درب و پنجره های خونه رو زیاد باز بذار، نترس از هوای خنک آدم سرما نمیخوره 

کلا الان کادر درمان با شنیدن چند تا جمله روانی میشن😂😂😂😂 از حموم اومدم سرما خوردم، باد کولر، بستنی خوردم 

شما فقط همون ویتامین د3 بخور

ببین تست معنی نداره گلم، کلی آدم با درگیری بالای ریه تست منفی داشتن نه نه دارو لازم نیست تا وقتی عل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘

فقط اینکه اگه چه علائمی داشتم به دکتر مراجعه کنم که دارو مصرف کنم

آره دیگه گلم چون مطمئن بودم پزشک نیستن بهت گفتم یادمه زمان انتقال همسرم کچلم کرد که استراحت کن و سر ...

راس میگی من الانم کچلم کردن ووای مادرم اینقد میگه بحواب بخواب تازه گیر داده بود برم خونشون به زور خودم نرفتم برا آمپولم میرم بیرون صبحا هی میگه نرو میگم بابا دکتر گفته نباید زیاد بخوابی ولی کو گوش شنوا راستی زینبی جان من یکم انجیر خشک رو تو اب خیس کردم روزی 4تا با یکم آب انجیر میخورم که یه وقت یبوست نگیرم به نظرت بد نیست؟ ضرر نداره؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شالله که نتیجه شما هم مثبت باشه و خبر مثبت رو به مابدی خوشحالی کنیم.

ممنون عزیزم انشااالله انشاالله شمام همینطور 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏