2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
چشمم فقط به معجزه خداست وگرنه کم پیش میاد که ببیی روز ده منفی و آزمایش مثبت

ایشالله که معجزه میشه برات،،بازم میگم واسه شما زوده مخصوصا اینکه جنینات سه روزه بودن،،در هرصورت ایشالله خدا دلتو شادکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالله که معجزه میشه برات،،بازم میگم واسه شما زوده مخصوصا اینکه جنینات سه روزه بودن،،در هرصورت ایشا ...

قربونت برم مهربونم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌الان گونال هست حدود دو ماهی میشه اومده ولی قیمتش بالاس ابن سینا به من گفت هر یه دونش حدود ۴ می ...

ای وااااای من .چقدر گرون 😔😔

هزینه ها روز به روز داره بیشتر میشه. خدا به هممون کمک کنه 

خود مراکز هم که هزینه ها رو دوبرابر کردن

مرسی که اطلاع دادی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام اره رفتم عزیزم یدونه ساک بارداری با جنین و قلب دیده شد عزیزم انشالله هرکس ارخدا نی نی میخواد ...

مبارکه مبارک😍😍😍😍😍

خداروشکر قلبشم دیدی خیالت راحت شد.مواظب خودت و نی نی باش 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من هم حالت تهوع دارم و بیشتر پیشنهاد شده آب بخوریم که حالمون بهتر بشه

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای وااااای من .چقدر گرون 😔😔 هزینه ها روز به روز داره بیشتر میشه. خدا به هممون کمک کنه  خود ...

آره واقعا انشالله که خیلی زود مامان بشیم واقعا این راهی که توشیم سخته. من دکترم گفت گونال اینقد گرونه که نمیصرفه واسه مریض برام همون سینال داد که خدا رو شکر بدم نبود. کاش یه فکری واسه هزینه های ناباروری میکردن ☹

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام مامان گلا 

من رفتتم سونو دوقلوهام یکیشون ریزه ولی یکیشون سایزش خوبه 

دورازجون ریزه امکان داره مشکل داشته باشه یا طبیعیه 

کسی بوده اینحوری

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
شمشم جونم بی بی تو روز چندم مثبت شد؟

من با این که جنیـــن بلاست داشتــم روز 15 زدم

الان که منفـــی شده اگه نینی تو دلت باشه تا روز آزمایـش بهش فشــار و استــرس وارد می کنی!

مرسی عزیزم ایشالله برای توام ۱۲۰قلبش بزنه  چشم عزیزم😘😘😘

واسه من داپلر نوشته نمی دونم اینقد زود نشون میده یا نه

خواهش گلم .کلا کسانی که رویان انتقال میدن فکر میکنن با سونو انتقال میدن

راست میگی منم این فکرو کردم😁😁

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏