2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای ما تجربه هاتونو میخونیم و ته دلمون خالی میشه😂

عجب   قدر خوابیدن های الانتونو بدونید،،،  شما که فکر کنم دوقلو هم دارید اینا همش مضاعف میشه ولی اگه کمک کار داشته باشید براتون بهتر میشه،،،،  از این تجربه ها بزودی برای همه منتظرا آرزومندم، اینم جهت انگیزه به دوستانی که مثل خودم منفی شدنو تجربه کردن گفتم   

سلام اره رفتم عزیزم یدونه ساک بارداری با جنین و قلب دیده شد عزیزم انشالله هرکس ارخدا نی نی میخواد ...

مبارکهه ایشالا قلبش ۱۲۰ سال به سلامتی بتپه

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام اره رفتم عزیزم یدونه ساک بارداری با جنین و قلب دیده شد عزیزم انشالله هرکس ارخدا نی نی میخواد ...

عزیزم سونو رو شکمی انجام دادن یا واژینال؟

و خدایی که در این نزدیکیست
مرسی عزیزم منم روزی دوتا میخورم حالا بهش میگم ببینم چی میگه

منم دوتا میخوردم با اینکه ازمایش ایمنی ندادم.نمیدونم چرابهم دادن ولی زمان خوردنش اذییت نداشتم از دیروز که قط کردم خیلی داغون شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم اگه سینوفارم بزنی بین دوز اول و دوم که یک ماه فاصله هست، دوز سومش که فعلا معلوم نیست چه جوریه

اخه هنوز نوبتمون معلوم نیست کی میشه یک ماه دنبالش بودم زودتر بزنم 

خدایا شکرت
خبره انشالله برامون. چون بعضیا گفته بودن تا دو ماه بعدش نباید انتقال بدید اما دکترم گفت نه مهم نیست

دکتر من نگفت تا دو ماه بعدش فاصله بخاطر نوبت های پشت هم میافته

خدایا شکرت

سلام عزیزم . مبااااارکه انشالله بارداری خوبی داشته باشی . راستی ضربانش چند بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من یکی رو میشناسم دوبار ای وی اف کرده بود جنین پسرش کم بود اخرین بار از ۱۰ تا ۶تاش پسر شده گفت ...

پروانه جان دوستم با همین فرتیل اید هر دو بچش پسر شد .اولی رو ای وی اف کرده بود برای ناباروری . دومی رو تعیین جنسیت کرد . میگفت دوست دارم هم جنس باشن . گفت دکتر به همسرم‌گفته دقیقا ۴۵ روز قبل پانکچر بخور 

عزیزم شما اینو فولیک خوردی ؟ مکملهاتو هر وقت تونستی برامون بگو . 

پروانه جان دوستم با همین فرتیل اید هر دو بچش پسر شد .اولی رو ای وی اف کرده بود برای ناباروری . دومی ...

منم شنیدم ولی متاسفانه دیر حالا اگه خدا خواستو شد که هیچی ولی اگه نشه برایه دفعه ی بعدی