2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
عزیزمی مهربووووون...خدا گل دخترت رو برات نگه داره الهییی..انشالله ب زودی زود خبر بارداری شمارو بشنوم ...

چند سالتونه ، دوستم قرار بود بره ای وی اف رفت گیاهی فقط اماده بشه برا تخمکشی باردار شد شمام امتحان کن ، اگه اصفهانی برو طب سوزنی  اوروکولوتراپی من همین تهران میرم زیادم گرون نیست

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

[QUOTE=206364250]وای انشالله خدا کنم بشه انشالله نفست حق باشه هانی جونم توکل به خدا منم لایق مادر شدن باشم. من که بچه ...[/QUOTEمن چرا فک میکردم شما حامله ای  تو چه مرحله ای هستی الان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دکترم بهم قرص آوابوست دادن ۱۴ روز استفاده کردم بعدش آز دادم آوابوست ذخیره رو زیاد میکنه؟آخه میگ ...

من شنیدم  نمیدونم والا روزی چندتا خوردی 

بچه ها سیکل لانگ چیه چند تا اسم سیکل داریم؟

باردار نيستی؟ جلوگیری داری؟  البته دوران شیردهی بهم ریختگی پریود کاملا طبیعی هست، من حتی یکبار ...

سلام عزیزدلم نه باردار نیستم ، ممنونم ،ترسیدم فکر کردم باید برم‌دکتر ،چون سینه هام خیلی حساس شده بود بعد متوجه شدم زخم شده ،ممنونم عزیزم لطف کردی😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکر ما هم خوبیم ، منم مثل شما دخمل داشتم 😍

خدا براتون نگه داره عزیزم،،،  فکر کنم سه نفرمون تقریبا همزمان انتقال داده بودیم یکیمون پسر داشت فکر کردم شما هستید،،، ان شالله همه نی نی ها سالم باشن و زیر سایه پدر و مادر.    ،،،  دختر نازتون چهاردست پا میره؟ 

آستاره جون تو مانیتور اون حبابی که دیده میشه و جنینا داخلشن چیه؟ ماده ایه که جنینا داخلش نگهداری می ...

آره فکر کنم عزیزم .راستش اینبار زیاد توجهی نکردم بهشون نسبت به دفعه قبل انگار تصویرش برام دورتر بود 

شاید مسخره به نظر بیاد ولی دفعه پیش زمان انتقال همش چشمم بهشون بود .یه جورایی وابستگی خاصی بهشون پیدا کردم برا همین اینبار زیاد نگاه نکردم😔

اصلا نمیدونم هدف رویان از نشون دادنشون چیه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا براتون نگه داره عزیزم،،،  فکر کنم سه نفرمون تقریبا همزمان انتقال داده بودیم یکیمون پسر داشت ...

ممنونم عزیزم ، آره اتفاقا چندوقت پیش به اون دوستمون پیام دادم ، نه سینه خیز میره یوقتهایی در حد یکی دو قدم چهاردست و پا میره ، دختر داداشم ک یکماه از دخترم کوچیکتر خیلی وقته چهار دست و پا میره 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون مهربون برای دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله شمام زودی تعیین جنسیت انجام بدی و یه گل پسر بیا ...

الهی آمین عزیزم ممنون از دعای قشنگت یه جور بغض کردم🥺❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی متاسفــم/...امیدوارم به زودی خبر باردار شدنت رو بــدی

عزیزم تیکرت مبارکهه ایشالا تا آخرش به سلامتی طی میکنه و کوچولوتو سلامت بغل میگیری

و خدایی که در این نزدیکیست
آره واقعا سخته  فقط خواهر یه کم از صبرت به منم بده، چه جوری هوس بچه دوم کردی!!!! من قبل از بار ...

وای زینبی مردم از خنده،،  فکر کن من به کسی هم نزدیک نیستم و زیاد بخاطر کرونا رفت آمد هم ندارم، همسرمم اصلا اهل کمک و بچه داری نیست بخاطر زایمان سختم و عوارضشم بنیم کمه و واقعا یه وقتایی فقط میخوام بشینم از خستگی و بی خوابی گریه کنم ولی میدونی چون میدونم طبیعی باردار نمیشم و روزگار میبینم وقتی به دخترم نگاه میکنم دلم نمیخواد بعد من تنها باشه حداقل یه خواهر و برادر داشته باشه البته بچه دوست دارم ولی دلیل اصلیش دخترمه،،  شاید خودم قبل زایمانم اگه یک نفر همچنین دلیلی برای آوردن بچه دوم میگفت بنظرم زیاد منطقی نبود ولی وقتی برای زایمانم اون اتفاقات افتاد و جدی تا پای مرگ رفتم فهمیدم ممکنه یک لحظه باشم و یک لحظه نباشم فقط تو اون لحظه تنهایی دخترم تو ذهنم اومد خودم تو زندگیم زیاد تنها بودم دلم نمیخواد بچم اینطوری باشه. ،،،  حالا اینا رو میگما ولی واقعا بیشتر روزها واسه نیم ساعت خواب حسرت بدلم 

چرا دکترم بهم قرص آوابوست دادن ۱۴ روز استفاده کردم بعدش آز دادم آوابوست ذخیره رو زیاد میکنه؟آخه میگ ...

عزیزم هیچ داروی ذخیره رو زیاد نمیکنه و همونطور که گفتی روی کیفیت تخمک میتونه تاثیر بزاره. ما همگی با ذخیره تخمک مشخص بدنیا میاییم

و خدایی که در این نزدیکیست
اگه ترشحات غلیظ کشدار باشه، میتونه علامت بارداری باشه، چون ترشحات کشدار تخم مرغی معمولا قبل پری ندار ...

ترشحات خیلی غلیظ اومد الان 3روزه ترشحات متوسطه و گاهی کم میشه بی رنگه رگه سفید داره داخلش

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر