2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
سلام میخوام ب نیت منتظرای نی نی سوره یس بخونم هرکس دوست داره ب نیتش بخونم بگه اسمشا بنویسم

سلام عزیزم اگه زحمتی نیست برای من بخونی خداحاجت روات کنه انشاالله منم برای شماحدیث کسامیخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من گفت هفت تا دونه از قرص های ال دی که مونده بود آمپول تزریق کن. رفتم داروهام بگیرم بسته قرص ...

عزیزم من بدونه ال دی بود و روز سوم سیکلم آمپولو زدم‌. ولی شما اون ۷ تا قرص دارو نما رو که بنداز بره نمیخواد بخوری از همون ۲۱ کم کن میشه ۱۴ تا که خوردی آمپولو بزن. 

من واسه قبل پانکچرم دکترم گفت ۱۴ تا ال دی که خوردم آمپول سینافکت بزنم دقیقا شما هم الان اینطوره. میکرورلین رو چرا بهتون داده کیست داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام میخوام ب نیت منتظرای نی نی سوره یس بخونم هرکس دوست داره ب نیتش بخونم بگه اسمشا بنویسم

منم بنویس مرسی گلم انشاالله حاجت روا بشیم هم شما هم ما

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
هر دوتا تخمدان آندومتریوز هستن متاسفانه

نگران نباش امروز پیش دکترم بودم میگفت این آمپول کیست رو خیلی کوچیک میکنه یا شایدم از بین ببره. انشالله که خیره برات.

نتیجه این پوست کلفتیتم میبینی دو ماه دیگه  وقتی مامان دو قلوها شدی وقت نکردی سر بخارونی اون موق ...

وای انشالله خدا کنم بشه انشالله نفست حق باشه هانی جونم توکل به خدا منم لایق مادر شدن باشم. من که بچه زیاد میخوام ۴ تا ۵ تا هرچی بیشتر بهتر 🤭🤭🤭 امادگی ۴ قلو رو هم دارم.

نگران نباش امروز پیش دکترم بودم میگفت این آمپول کیست رو خیلی کوچیک میکنه یا شایدم از بین ببره. انشال ...

مرسی عزیزم امیدوارم به زودی زود خبر بارداریت اینجا بگی و بعدشم نی نی هات سالم بیان بغلت

اره عزیزم اولین باره خوبه خیالم راحت شد الان عقب ماشین دراز کشیدم اهان پس قطع کنم بهتره؟؟ به خودم چی ...

بله عزیزم قطع کنی بهتره

متروفین رو نمی دومم بهتره زنگ بزنی بپرسی

واسه من که بدون سونو بود

ان شاالله مثبت بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍