2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
ببخشید این قرص کمر برایع چیه منم ۱۰ روز دیگه انتقال دارم میشه بگید لازم بشه منم بخرم

عزیزم من از خواهرم پرسیدم حلوایی که برام درست کرده بود، می گفت پودرشو از عطاری گرفتم گفته بود نر و ماده قاطیه، اگه خواستی بگو دستور حلوا رو برات بزارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ان شاء الله عزیزم 🤲 😍😍😍😍 فعالیتت رو کم هم نکن 😉😉😉😉 چون خونرسانی کم میشه  من که اون د ...

چشم راستی امروز انتقال دادم دو تا جنین سه روزه هچینگ شده دکتر حافظی انتقال داد دکتر خوبیه؟ دکتر خودم نبود و اینکه نتونستم تهران بمونم همین امروز برگشتم شهر خودم 6 ساعت تو راه بودیم عقب دراز کشیده بودم و یه دوساعت یه بار پیاده میشدم داروهامم آمپول پروژسترون روزی یه دونه فولیک اسید یه دونه و استرادیول روزی 2 دوتا فقط زینبی جون یه سوال به نظرت ویتامین دیی و ایی که مصرف میکردم به نظرت قطع کنم یا نه؟ قرص متفورمین الان نزدیکه دوساله میخورم نمیدونم اونم چی اونم قطع کنم یا نه؟ برا این دوتا خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم یادم نبود از دکتر بپرسم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با دکتر جنتی ویزیت شدید؟نظرشون راجع به dfi بالای ۳۰ چی هست؟ میگن تسه بشن؟

باور کن تسه رو من خودم فهمیدم جنتی حرف نزد من از ترس همین دی اف ای پنج سال عمرمو هدر دادم الان رفتم میخام بهش بگم من بیستم تسه میخام دکتر .. به نظرت دکتر زنان باید نامه بده برا تسه یا مردان  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من خودم هم قبل انتقال هم بعد انتقال دل سیر انار خوردم....  البته انار شیرین چون طبعم سرد بود ت ...

من دوستم گفت صبح انتقالم خورده بعدشم پس مام میخوریم به امید خدا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم اره من گلوکوفاژ میخورم آی خدا خیرت بده راهنماییم کردی پس میخورم خودمم شنیده بودم برا اونا ...

عزیزمــ  متفورمین رو ادامه بده

ولی فکر کنم ویتامیــن D و E رو ادامه ندی بهتره

من که تا قبل انتقال خوردم فقــط

عزیزم ببخش هی مزاحمت میشم قرص کمر نر و ماده بخرم؟ و اینکه چه جوری استفاده کنم باید با چیزی قاطیش کنم ...

اره یه نر و یه ماده رو بزار رو اتیش وقتی ترکید توشو اسیبا کن پودرشو با پودر ارد نخود خام و مورد و زردچوبه و تخم مرغ محلی مخلوط کن شب تا صبح بزار رو کمرت باشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه هایی که پونزده هفته به بالایید اگه استرس گرفتید که نی نی سالم یا نه بجای سونو برید پیش ماما ۳۰ ت ...

ماما کجاس؟خانه بهداشت یعنی یا مطب دارن؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
باور کن تسه رو من خودم فهمیدم جنتی حرف نزد من از ترس همین دی اف ای پنج سال عمرمو هدر دادم الان رفتم ...

دکتر ارولوژی

همون‌دکتر ارولوژی که با مرکزتون کار میکنن.

دکتر زنان شما کی هست؟

Dfi چنده؟

آخه اگر خیلی بالا نیست میگن تسه نکنید.

هر دکتری یه نظری میده

جنتی شنیدم خیلی اوکی نیست با تسه

درسته؟

به نظرم بگو سی دی مارکرارو بنویسه.....  مثلا من خودم همه آزهای ایمنیم اوکی بود فقط مشکلم با هم ...

سلام آنا جون خوبی

گلم من جواب آز هورمونیم اومد 

قبل پانکچر قبلی آز داده بودم amh  ام ۱.۶ بود 

تو این آزمایش جدیدم شده ۲ 

چرا زیاد شده؟ممکنه اشتباه باشه؟

هر دوشم تو ابن سینا دادم بفاصله ۴، ۵ ماه

فقط اون آزمایش اولی رو من روز ۲۱ سیکلم دادم

آزمایش دوم ک ذخیرم ۲ شده رو بهمراه اف اس اچ و ال اچ روز سوم سیکلم دادم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
انشاالله با بتای تپل شادمون میکنی منکه منفی شدم از دیروز داروهامو قط کردم منتظرم پری بیاد

عزیزم منفی شدم..الهیییییی ب زودی زووددد خبر بارداریتو بدی 😍🤗❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵