2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046664 بازدید | 684534 پست
انشاالله گلم خدا بخواد میشه پس بسپار به خودش و بزرگیش

انشاءالله حتما عزیزم توکلم فقط به خودشه🙏ممنون از مهربونی تون🥺💕انشاءالله هر آرزویی دارین زودتر برآورده بشه🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انا جون از صبح تا حالا شاید ۷ بار رفتم دسشویی مقدارشم کم نیس که بگم شاید عفونته جالبه که امروز مای ...

عزیزم منم تو انتقال اینجوری شدم و فکر کردم علائم بارداری و باهاش ساختم

ولی من در کنارش گاهی داغ هم میشدم

که ازمایش ادرار دادم و دیدم باکتری خیلی شدید دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  بچه ها من امروز روز ۱۳ سیکلم بود و ضخامتم ۵. هم هر روز لوبیا سبز می خورم و هم پیاده روی ...

ماساژ روغن کرچک و خوردن نشاسته و غذاهای نشاسته دار مثل ماکارونی و سیب زمینی

تو سیکل عادی ضخامتت چند

بعضیا استرادیول اثر عکس داره براشون شاید با داروی دیگه باید ضخامتتو ببری بالا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انا جونم سلام من امروز دو تا جنین هیچینگ شده سه روزه برام انتقال دادن الان تو راهم عقب ماشین درازکشی ...

عزیزم واستون دعا میکنم ماه بعد با خبر مثبت شدن بی بی چک و بتای خیلی خوب بیاین خبر بدین😍 حاملگی بی دردسر و پر از آرامش انشاءالله داشته باشین💕🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم تو انتقال اینجوری شدم و فکر کردم علائم بارداری و باهاش ساختم ولی من در کنارش گاهی داغ هم ...

امیدوارم برای من همون علائم بارداری باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ایشالله که مثبت میشی بسپار به خدا من هرکاری که اینبار کردم ۳بار قبلم کردم فقط و فقط خدا تونستی قرص ...

عزیزم ببخش هی مزاحمت میشم قرص کمر نر و ماده بخرم؟ و اینکه چه جوری استفاده کنم باید با چیزی قاطیش کنم؟ میشه کلا بهم بگی چیکارش کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون گلم شما خوبی گل پسرت خوبه؟؟ چشم حتما کار عجیب غریب نمیکنم خخخخ چشم حتما فقط یکم فعالیتمو کم می ...

ان شاء الله عزیزم 🤲 😍😍😍😍

فعالیتت رو کم هم نکن 😉😉😉😉 چون خونرسانی کم میشه 

من که اون دو هفته انتقال اکتیوتر بودم، البته مجبور بودم به خاطر شغلم و مهمونی مادرم و کلاس خودم 🤭🤭🤭🤭 ولی نهایت نتیجه مثبت بود 

کاش قبل مصرف یکم تحقیق میکردم. ممنونم عزیزم نظرتون چیه برم پیش دکتر غدد؟ یا خودم همون دوز رو بخرم ...

همون دوز رو ادامه بدم گلم 

برای تیروئید هر دو ماه بهتره پیش غدد بری ابتدای کار بعدش خود دکتر میگه دیرتر بیایی پیشش

@زینبی_بابا     سلام خوبی عزیزم  من به دکتر زرنانی ایمونولوژیست مراجعه کردم و آزما ...

سلام عزیزم 

زراقی خبر داره پیش زرنانی رفتی؟ 

آزمایش هات رو میفرستی ببینم، حس می‌کنم حرف زرنانی معتبرتر هست تو این شرایط

سلام ، میگم پردنیزولون رو تو سیکل پانکچر هم میدن؟ من میخوام ان شاءالله جنینامو فریز کنم ، تو سیک ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین اطلاعی ندارم گلی 

قطعا دستیار نظر دکتر رو نوشته عزیزم از خودش که دارو نمیده

ممنونم عزیزم  چه بد پس تصمیم گیری برام سخت شدش

آره واقعا سخته 

فقط خواهر یه کم از صبرت به منم بده، چه جوری هوس بچه دوم کردی!!!! من قبل از بارداری میگفتم خدایا 3 قلو بده، اصلا کلی بچه بده، الان تو کار یکی موندم