2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046683 بازدید | 684536 پست
خداوند رحمتشون کنه...  اشکالی نداره عزیزم بله ندونن بهتره و وقتی مجبور باشی کارش نمیشه کرد خد ...

قربونت برم. خدا رفتگان شمارم بیامرزه.

الهییی. اره ب خدا کلا خیلی تو روحیه واعصاب ادم تاثیر میذاره این داروها

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم  خداروشکر در دهام کم شده امروز کمی بهترم  فقط رحمم نبض داره یهو فک کنم برا ...

جوووونم     ان شاالله ی جشن واقعی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا عزیزم. ان شاالله همین دردا خیره و باعث خوشحالی میشه. میدونم سخته ها من خودم دوبار خارج ر ...

تو آی وی اف هم امکان خارج رحمی زیاده؟

علایم خارج رحمی تون چی بوده؟

بی بیم منفی شد عزیزم..آزمایش هم دادم هنوز جوابش حاضر نشده..روز ۱۴...انشاالله خبر بارداری شمارو بشنوم ...

انشاالله با بتای تپل شادمون میکنی منکه منفی شدم از دیروز داروهامو قط کردم منتظرم پری بیاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ای جانم ممنون عزیزم لطف کردی من امروز جنینامو انتقال دادم دکتر جنین شناس اومد بالاسرم گفت دوتا جنین ...

ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟

نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره

عزیزم ای رو که باید قطع کنی دی رو هم فکر کنم قطع کنی بهتره

من همه رو قطع کردم بی کمپلکس هم داشتم که قطع کردم بعد مثبت شدن رفتم دکتر گفت بی کمپلکس رو بخور.

مگه رویان با سونو انتقال میده؟من تا حالا ندیدم با سونو انتقال بدن

ان شاالله ۱۴ روز دیگه بیای خبر مامان شدنتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟ نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره عزیز ...

مامای مرکز به من گفت دو هفته دیگه بیا برای سونو

واقعا نیازی نیست زودتر برم؟ امکان خارج رحمی بودن و اینا نیست؟

شما واژینال دادی یا شکمی؟

بی بیم منفی شد عزیزم..آزمایش هم دادم هنوز جوابش حاضر نشده..روز ۱۴...انشاالله خبر بارداری شمارو بشنوم ...

عزیزم جواب آزمایشت حاضر شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداوند رحمتشون کنه...  اشکالی نداره عزیزم بله ندونن بهتره و وقتی مجبور باشی کارش نمیشه کرد خد ...

من که مامانم این دفعه میگفت میدونم مثبتی به دلم افتاده بعد رفته واسه بچه تشک دوخته😂😂😂

هر چی میگفتم مامان بزار معلوم شه مثبته یا نه میگفت مثبته شک نکن

مامای مرکز به من گفت دو هفته دیگه بیا برای سونو واقعا نیازی نیست زودتر برم؟ امکان خارج رحمی بودن و ...

نه عزیزم نیازی نیست همون دوهفته دیگه برو من روز ۱۷ انتقال درد داشتم شدید دکتر گفت احتمال سقط هست باید سونو بشی سونو واژینال انجام داد خداروشکر همه چی خوب بود واسه ۱۲ روز بعد که میشه پنج شنبه این هفته سونو شکمی نوشت واسه قلبش.نگران نباش 

من که مامانم این دفعه میگفت میدونم مثبتی به دلم افتاده بعد رفته واسه بچه تشک دوخته😂😂😂 هر چی میگف ...

قربون همه مامانا، عشقن بخداااا عشق، تنها عشق زندگی... 

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💖💖💖💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
تو آی وی اف هم امکان خارج رحمی زیاده؟ علایم خارج رحمی تون چی بوده؟

عزیزم نگران نباش تو ای وی اف احتمالش کمه

علائمشم درد سمت راست یاچپ شکمه

ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟ نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره عزیز ...

پس چرا نگفتن من ای رو قط کنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵