2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046747 بازدید | 684544 پست
من الان روز ۸ هستم، شکمم آمده خیلی جلو، یعنی یه جور نفخ‌ دارم که این حالت را همیشه قبل پری دارم‌، ان ...

سلام منم مثل شمایم امروز خیلی خوب شدم چون از دیروز حبوبات حذف کردم و هر چی نفخ داره البته روز ۱۱ هم هستم

انا جونم سلام من امروز دو تا جنین هیچینگ شده سه روزه برام انتقال دادن الان تو راهم عقب ماشین درازکشی ...

عزیزم به سلامتی.... 

مبارکه.... 

انشالله خبر بتای تپلت رو بدی.... 

عزیزم فقط هر از گاهی نگهداری یه قدمی بزن.... 

یکسره نرین بهتره.... 

عزیزم والا دی و ای رو نمیدونم فکر کنم باید قطع کتی ولی متفورمین رو واقعا نمیدونم حتما از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به دونه سرم شد ۴ تومن یا 3-4 تاش؟  چند تا داشتی؟  آی وی آی جی بود یا اینترالیپید؟& ...

۳تاش شد ۴تومن 

ای وی ای جی

۷۰تومنم برای تزریق دادم

البته اذر ۹۹ 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نسخه تداده يه نامه كلي داده به دكتر زنان .....منم چون پيش كتابي ميرم بعش نشون دادم گفت من اصلا اين ا ...

والا من شخصا نظر دکتر زنان و ایمونولوژی و آنکولوژم تقریبا یکی بود با کمی اختلاف جزئی برا همین خیالم راحت‌تر بود.... 

خوب وقتی انتقالت با یه دکتره به نظرم بدون اطلاع‌ش توصیه نمیکنم دارو مصرف کنی چون شاید مشکل ایجاد بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اها فدات شم عزيزم ......منم گيج شدم......زرناني ميگه بزن ولي روماتولوك ميگه لازم نيست ......خودمم نم ...

من جات باشم به حرف زرنانی گوش میدم فوق العاده عالیه من بار چهارم با دستور زرنانی مثبت شدم وگرنه با این دکترای خنگ هنوزم باید وقت انتقال میگرفتم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی گلم از توضیحت  میشه درخواستمو قبول کنید یک سوال خصوصی داشتم

چشم عزیزم... 

انا جونم سلام من امروز دو تا جنین هیچینگ شده سه روزه برام انتقال دادن الان تو راهم عقب ماشین درازکشی ...

سلام عزیزم

معمولا کسانی که متفورمین یا گلوکوفاژ میخورن بعد انتقال باید ادامه بدن بعد از بارداری در ازمایشات اولیه قند و اینا چک میشه اگر همه چیز okباشه طبق نظر پزشک حدود هفته ۱۴ تا ۱۶ کم کم قطع میشه. 

بازم اگر تردید دارید از دکترتون یا مرکز بپرسید خیالتون راحت باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه هنوز آبان انتقال دارم اگه خدا بخواد ولی از الان دارم اطلاعاتمو بالا میبرم اونسری که منفی شدم هیچی ...

ایشالله که مثبت میشی بسپار به خدا من هرکاری که اینبار کردم ۳بار قبلم کردم فقط و فقط خدا

تونستی قرص کمر سرچ کن من یه هفته با انتقال بستم خداروشکر یکبار تا الان کمر دردم نگرفتم من خیلی راضی بودم

بلغم بدنتم میکشه

من جات باشم به حرف زرنانی گوش میدم فوق العاده عالیه من بار چهارم با دستور زرنانی مثبت شدم وگرنه با ا ...

درسته اما به نظرم وقتی وارد این مقوله (ایمنی انعقادی) میشیم ترجیحا بهتره دکترمونم بهش اعتقاد داشته باشه که در جریان درمان‌های تکمیلی هم باشه..... 

درسته اما به نظرم وقتی وارد این مقوله (ایمنی انعقادی) میشیم ترجیحا بهتره دکترمونم بهش اعتقاد داشته ب ...

اره ولی من چون این اتفاق برام افتاد بار سوم نامه زرنانی رو دادم طرازی یه نگاه کرد گفت من خودم روال کارم فرق داره بمن یه هفته پردنی داد و قطع کرد و انتقال منفی

بار چهارم رفتم مام دکترش گفت به احترام زرنانی هرچی گفته همون ۱ماه قبلش خوردم و مثبت شدم شاید اگه طرازی بهش زور نمیومد که من رفتم زرنانی من مثبت شده بودم درصورتیکه بار سوم بمن گفت دیگه ننیدونم چیکار کنم انقد انتقال بده مثبت شه گفتم اخرش چی گفت اهدایی من با همون جنینام مثبت شدم بعضی دکترا بهشون برمیخوره میفهمن رفتی پیش دکتر دیگه ویزیت شدی

سلام کیا آنوکسا زدن چرا برای من انقد سوزش گرفت. از سوزش شدید اشکم در اومد میترسم برای فردا باز بزن ...

عزیزم کدوم برنده؟ 

اون زمان که من میزدم یه سری از برندها خیلی می‌سوزند..... 

عزیزم 

یادمه اون زمان البرز بهتر بود..... 

اما ظاهرا الان کلا انوکسان کم پیدا شده و خیلی نمیشه رو برندش مانور داد.... 

باز دوستانی که جدیدا میزنن بیان بهت در مورد برندها میگن که الان کدوم بهتره..... 

فقط سعی کن آروم تزریق کنی.... 

بعدشم ماشارژ نده.... 

انا جون از صبح تا حالا شاید ۷ بار رفتم دسشویی

مقدارشم کم نیس که بگم شاید عفونته

جالبه که امروز مایعات جز یه لیوان اب اصلا مصرف نکردم

گاهیی ام خیلی کم درد خفیف کمر و دل دارم

به نظرت چرا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ایشالله که مثبت میشی بسپار به خدا من هرکاری که اینبار کردم ۳بار قبلم کردم فقط و فقط خدا تونستی قرص ...

آره عزیزم فقط توکلم به خداس. باشه حتما میگیرم و انجام میدم مرسی که تجربیاتت رو میگی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام 

بچه ها من امروز روز ۱۳ سیکلم بود و ضخامتم ۵. هم هر روز لوبیا سبز می خورم و هم پیاده روی دارم. توصیه ای ندارید برای افزایش ضخامت آندومتر؟ استرادیول و استرومارین و سیلدنافیل هم مصرف می کنم.

@تورک_آنا‍ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈