2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
آنا جون، شماره 26325635 مشاور هماتولوژی، من که تماس گرفتم، راحت همون هفته وقت داد، فکر کنم صبح تا ظه ...

ممنون عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیززان من قبل از شروع امپول پروژسترون تست پروژسترون دادم جوابش۰/۱۱بود حالا روزی یه دونه امپو ...

عزیزم چون بر اساس آزت داده پروژسترون رو حتما متناسب با شرایطتته.... 

اگه کم باشه به لک بینی و خونریزی میفتی عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی برنج میخورم😑😑😑باید کمش کنم خیلی سخته گرسنه که میشم دیگه هیچی حالیم نیست ولی امروز امتحان ...

عزیزم سعی کن به جای برنج بیشتر نون سنگک سبوس دار جایگزین کنی.... 

یعنی غذای نونی بهتر از برنجه.... 

چن روز بعد قط دوفاستون و استرادیول پری میشیم @alaae هزینه ازمایش ایمنی تو جهاد چقد شد

بستگی به بدنت داره عزیزم.... 

ممکنه چند روز بعد پریود بشی ممکنه تاخیرم داشته باشی.... 

فقط بذار طبیعی پریود بشی چیزی نخور که پریود رو جلو بندازه (یعنی دمنوشی چیزی) 

سلام عزيزدلم خيلي ممنون كه جواب دادي.....يعني من الان به دكترم بگم تو دفترچه نسخه بنويسه برام بعد بر ...

عزیزم نه اول آزمایش میدی بعد بر اساس آزمایش اگه برات تجویز شد سرم اون ٱزمایشهارو میبری حالا با شهید کاظمی یا 13 آبان یا هلال احمر و.... هر داروخانه دولتی که میدونی تامین میکنن این سرم رو.... 

بعد برات پرونده تشکیل میدن دیگه بعد اون میتونی از هر داروخانه طرف قرارداد که داره و به سیستم وصله تامین کنی.... 

من اون زمان اونجا پرونده تشکیل دادم چون عملا اولین شرمم رو هم اونجا پیدا کرده بودم و اونجام پرونده تشکیل دادم و تو سیستم اسمم ثبت شد.... 

یا مثلا اون زمان میتونستم برم دفتر مرکزی بیمه پایم (برا من تامین اجتماعی بود و دفترش اون زمان روبروی داروخونه ‌13 آبان بود البته من دیگه اونجا نرفتم اما یادمه برا تایید gcsf اون زمان اونجا رفته بودم)

عزیزم قیمت الان رو نمیدونم فکر کنم یه مدت پیش یکی از دوستان قیمت آزاد یه دونش رو نوشته بود 3-3/5 میلیون البته دقیق یادم نیست.... 

سلام انا جونم ميشه به سونوي من نگاه كني كه مال روز ٢٧ پريودمه ....خدا خيرت بده ايشالله

عزیزم اتفاقا خودم جواب ندادم خیلی از سونو سر در نمیارم برا همین جواب ندادم.... 

خداروشکر پس نگران نباش مطمنم بری دنبالش بار اول نتیجه میگیری من زن پسرخالم سه تا دختر داشت فقط برا ت ...

ممنون عزیزم انشاءالله هرچی خدا صلاح بدونه واسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم سرمها رو كدوم بيمارستان ميزدي؟.....ميگن سه يا چهار ساعت هم طول ميكشه درسته؟از كرونا ميترسم زيا ...

عزیزم من اون زمان بیمارستان الغدیر میزدم اون زمان با بیمه تامین اجتماعی هم قرارداد داشت و تزریقش که آزادش مثلا 100 میشد ازم 30 میگرفتن..... 

والا من راضی بودم اما خوب الان نمیدونم تو اوضاع کرونا چطوره اما خوب آی وی آی جو رو هر بیمارستانی نمیزنه..... 

بله عزیزم ترجیحا هر یه دونش بهتره یک ساعت طول بکشه.... 

حتی اولی (دونه اول) برو برا من 1/5 ساعته زد.... 

سلام زينبي جونم ...خوبي ايشالله؟عزيزم صفحه ٢٣٣٣٦ برات ي پيغام گذاشتم كه عكس سونوي روز ٢٧ پريودمه ... ...

@زینبی_بابا    

من از هلال احمر مرکزی گرفتم  روال خاصی نداشت البته من یبار زدم چون منفی شدم بارهای بعدی دکترم ...

بار اول فکر کنم تشکیل پرونده نمیخواد اما دفعات بعدی میخواد.... 

اینو یادم نبود.... 

سلام دوستان عزیزم کسی می دونه کسی که برای بارداری میخواد اقدام کنه TSH باید چندباشه؟

ترجیحا زیر ۲ عزیزم.... 

البته اگه ماکزیمم رنج 5-5/5 باشه.... 

بعضا رنج ماکزیمم آزمایشگاه پایینه اونارو نمیدونم.... 

سلام خانوما شما هم قبل از پریود جوش میزنه صورت و بدنتون؟!  ممکنه عصبی بشین؟!  عصبی شدم ...

عزیزم این جوش‌ها مال تغییرات هورمونیه الان شما تحت هورمون تراپی هستی اصلا معلوم نیست علائمت برا بارداریه یا پریودی خواهشا به خودتون استرس ندین....