2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
قربونت برم ویهان منم خوبه.من۳کیلو اضافه کردم.ندا چرا من اینقدر کم اضافه کردم پس🥺

الهی عزیزم انشالله که همیشه خوب باشه نگران نباش از ماه ۷ باید وزن اضافه کنی الان اضافه نشی خیلی بهتره چون دکترم گفته همینطور بخوام پیش برم باید رژیم بگیرم که ماهای اخر زیاد اضافه نکنم گفت کلا باید ۱۵ کیلو اضافه کنم تا ۲۰ اگه شد اشکالی نداره اما ۱۵ کیلو مناسبتره بنظرم واسه تو الان طبیعیه من باید دیگه هله هوله بذارم کنار

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خوبه اینایی که تو میخوری خیلی خوبه من اصلا نمیتونم نمیدونم چرا هفته دیگه وارد ۵ میشم هنوز بو گوشت و ...

منم واقعا دو ماه اول دلم واسه بچه میسوخت که هیچی نمیخوردم میدونم تهوع خیلی سخته ولی تو دیگه وارد ۵ شدی سعی کن حتما حتما مرغ و گوشت بخوری مغز بخوری هرچند که نمیتونی کمشو بخور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همه خوبان خانوما شماها خانواده هاتون اطلاع دارن از انتقال تون یا نه؟!  منظورم هم خانو ...

من مامانم یه هفته قبل پانکچرم فهمید که دارم ای وی اف میکنم چون اگه به یکی نمیگفتم دق میکردم خیلی سبک شدم بعدش ولی فقط و فقط مامانم و شوهرم دیگه هیچکس نمیدونست

من ۵ ساله اقدامم مشکلمون نامشخصه ۲۷ مرداد۱۴۰۰ برای بار اول آی وی اف شدم و دوتا جنین ۵ روزه بلاستوسیت ...

امیدوارم به زودی خبر بتای بالاتوون رو بدین و باردار باشید

سلام خانمها  کسی بوده بعد انتقالش تب و لرز کنه باردار شده باشه؟

دوستم ابن سینا انتقال داده روز سوم چهارم انتقالش یه شب تب و لرز میکنه حالا خیلی نگرانه ک نکنه جنین رو پس زده باشه

تب و لرزش هم فقط یه روز بوده

ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

خیلی نگرانه میگه جنینام پس زده شدن😩

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خوبه اینایی که تو میخوری خیلی خوبه من اصلا نمیتونم نمیدونم چرا هفته دیگه وارد ۵ میشم هنوز بو گوشت و ...

منم هیچی مغذی نمیخورم

به همه چی ویار دارم حتی پسته و ..‌.

انشاالله از بدن خودمون بگیرن حداقل اونا سالم باشند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وایی اصلا خانواده ی همسر عمرا حتی اگرم نتیجه بگیرم خونواده ی خودمم نمیدونستن ولی یه مسیله ای پیش اوم ...

منم گفتم به پدر و مادرم چون یوقتایی نیاز داشتم بهشون... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
با هم بدید منم همسرم با هم میخوره نظر خود دکتر اطرج هست البته از بس گرون هستند.  فک کنم نمیده ...

دی اف‌ ای شوهر شمام بالا بود  اگه اره چند تا جنین شد واست ، دکترت کیبود ، اره خیلی گرونه ساشه اندرو فرتی امیلیون هشتصد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بقیه بفهمن فقط باعث استرسن من سزیای پیش انقدر راحت بودم کسی نمیدونست

خانواده خودت بدونن باز عیب نداره ولی خانواده همسر ن چون  احتمال هر چیزی هست...

سلام خانمها  کسی بوده بعد انتقالش تب و لرز کنه باردار شده باشه؟ دوستم ابن سینا انتقال داده روز ...

من شنیدم مثبتم شده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ترجیحا ندونن بهتره چون استرس نگرانی اونام کار رو سخت‌تر میکنه....  به نظرم در شرایط نرمال اصلا ...

من مادرو پدرم میدونن اما ن اونا میان ن من میرم فقط روزی یک بار تلفنی زنگ میزنن احوالپرسی البته به پدر مادرمم چند روزه ک گفتم. 

سلام‌عزیزم یادمه شما گفتی روز انتقال آب انبه خوردی میخواستم‌ ببینم با شیر درست کردی یا آب ممنون میشم ...

اب انار من شنیدم خوبه من نخوردم ولی