2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم انشالله که ازمایشت مثبت بشه خدا برات گل پسرت رو حفظ کنه ویه اجی خوشگل خدا بهش بده ❤❤❤

سلام عزیز دلم..مرسی مهربونم خدا تو‌دلیت رو برات نگه داره😍😍🤗🤗نه قربونت برم دیگه وقتی بی بی منفی بشه آزمایش هم صد درصد منفیه...حتما خیر و مصلحت خدا در اینه ک این پسر من تنها باشه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربونممم..انشالله جواب شما مثبت باشه و خوشحالمون کنی😍🤗

قربونت گلم ایشاالله هممون مثبت شیم... 

تو گروه جشن بگیریم جشن مجازی💃💃💃💃

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانوما لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنههه  قبل پانکچر تقویتی  چی بگیریم بهتره ؟؟؟&nb ...

مگه جنین نداری دیگه؟ 

من خودم اینا رو خریدم عزیزم بدونه تجویز حالا باز با دکترت مشورت کن. البته اگه درست منظورت رو فهمیده باشم از تقویتی ویتامین منظورته من اینا رو خریدم.

کیوتن. ماکاویت اف. پودر اینوفولیک. ال آرژنین. امگا۳. ویتامین ای، سی، دی. ملاتونین. آمپول نوربین. فولیک اسید۵. 

مغزیجات هر روز. ماساژ با روغن سیاهدونه. پیاده روی روزی نیم ساعت. ترشیجات حذف. تنقلات و شکر و قند حذف. چیزایی که نگهدارنده دارن رو خیلییی کم کردم. سبزیجات زیاد مصرف میکرد. موفق باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا جان چطوری خوبی نینی جان خوبه؟! 

سلام گلم خوبم خداروشکر

خوبه 😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم‌منم همین شرایط رو دارم با جنینای قبلیم نتیجه نگرفتم میخوام سه ماه قبل شروع مجدد مکمل و تقویتی ...

برای خودتون باید آزمایش بدید ببینید اگر نیاز هم یه سری مکمل بخورید.

من خودن. ذخیره ام خوبه اما چون جدیدا 

آندومتریوز شدم اووبوست و اینوفولیک میخورم.بنظرم برای همسرتون بصورت آنلاین یا حضوری یه ویزیت بشید. با  دکتر اطرج 

چون من از صحبتهای دکترهای مختلف دیدم که نیاز متفاوتی دارند در مورد مکمل ها

خانوما لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنههه  قبل پانکچر تقویتی  چی بگیریم بهتره ؟؟؟&nb ...

برای خودتون dhea,e,امگا 3,اینوفولیک,اووبوست,اینا خوبن

بازم از بچه ها بپرسید.

برای همسرتون حتما با ارولوژی مشورت کنید

اندرو فرتیل با پرفرتیل  باهم بدم بهش یا  یکی

با هم بدید
منم همسرم با هم میخوره
نظر خود دکتر اطرج هست

البته از بس گرون هستند. 

فک کنم نمیده به کسی،اگر بگید خریدم میگه عالیه 

بخوره🤣

بچه ها من مثانم حس درد دارم...احساس میکنم واژنم میخوا بیاد بیرون..حس بدی دارم تو قسمت واژن و مثانم...تیر کشیدن یا درد پری نیست حس ادراره ولی یه جوریه

نمیدونم چطور توصیفش کنم

چیه این اخه؟😂😢😥😥😥😥😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام ساراجون خوبی من دوروزه تهوع شدید و سردرد دارم   انقدرزود تهوع طبیعیه به نظرت

For those experiencing nausea, the risk of miscarriage is not just a bit lower, but a huge whopping amount lower than that of women with no nausea

عزیزم تو منابع انگلیسی خوندم که خانمهای که دچار تهوع در اوایل بارداری میشن ریسک از دست دادن بچه بسیار پایین هست. پس خوشحال باش که علامت سلامتی فندقت هست، منم یک هفته هست مدام تهوع دارم ولی خیلی شدید نیست که بالا بیارم

و خدایی که در این نزدیکیست