2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بچه ها سلام شبتون بخیر  من تا فردا پریود میشم قشنگ حس قبل پریود درد تهوع  برام دعا کنید ...

انرژی منفی نده تو اگ دورازجون انتقالتم منفی باشه چون پروژسترون میزنی با تاخیر پری میاد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش خونه از همسر و من گرفتن. که ظاهرا ببینن خونمون ب هم میخوره یا ی همچین چیزی دقیق علمیشو نمیدون ...

ممنونم عزیزم

حتما ...ان شا الله ک نیازی نباشه گلم😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بچه ها من 34 سالمه شوهرم ۴۴   شوهرم مورفولوژیش یک درصد تعدادم با دارو سی  میلیون حرکت ا صف ...

گلم اینهایی که خریدی خوبه.
البته ما مشورت دکترتون تقویتی بخرید بهتره.مثلا اگر همسرتون dfi بالا داره یا مرفولوژیش بین صهر. و یک هست.ساشه آندروفرتی.پروفرتیل و ...خوبه.اگر خودتون تخمدان پلی کیستیک دارید. اینوفولیک هم بخورید خوبه.

بازم میگم از دکتر ارولوژی و دکتر خودتون بپرسید.دکتر های مام که برای خانمها تقویتی نمیدن،من خودم گفتم خریدم،دکترم گفت باشه به این تعداد بخور😂

عزیزم من دکترم گفت بخورم اگه نمیگفت بازم میخوردم😊 شما اگه نگرانی یه روز در میون بخور. اتفاقا واسه ا ...

باشه گلم میخورم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشالله که بار آخرته و به همین زودی مامان میشی. برای همسرت حتما ال کارنتین مایع هم بگیر. کیوتن به هم ...

کیوتن سی میلیگرم تو فرتیل اید و سی میلی گرم تو موتیلیتی بوست هست  به نظرت بازم بدم ؟ قوربونت گلم مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم اینهایی که خریدی خوبه. البته ما مشورت دکترتون تقویتی بخرید بهتره.مثلا اگر همسرتون dfi ...

اره دی اف ای بالا  اتفاقا  فرتیل اید تموم شد اندرو فرتی میخرم . خودم نه تنبلی ندارم . ممنون  مام طاهری میده تقویتی نصر نمیده

گلم اینهایی که خریدی خوبه. البته ما مشورت دکترتون تقویتی بخرید بهتره.مثلا اگر همسرتون dfi ...

من دیگه با مشورت دکتر نمیخرم همین بچه ها تجربشون بیشتر والا