2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اره دیگه دوره کرونا باعث شده بچه ها محدود باشن. ،،،  قبلنا میگفتن پسرا مامانین دختران بابایی چر ...

سلام عزیزممم چقدر خوشحال شدم پیامتونو دیدم😍😍 من و شما با هم انتقال داشتیم ،گل دخترتون خوبه؟😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
الهی که به زودی عکس نینی خوشگلت رو برامون میذاری و ما هم براش ضعف می کنیم../...به سلـــامتی فارغ بشـ ...

فدات شم عزیزم ممنون ان شاءالله هر حاجتی داری خدا خیلی زود برآورده اش کنه😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و ب دل خوش نینی نازتو بغل کنی 😍

فدات عزیزم ممنونم 😍😘😘

عزیزم برا آی یو آی 16 تا؟؟؟؟  مگه میخواد پانکچر کنه؟؟؟؟؟

سلام آنا جانم چقدر خوشحال شدم پیامتونو دیدم ، دعای من همیشه پشت سر شما و زینبی بابا هست ، ان شاالله زندگیتون پر از ارامش وشادی باشه 

عزیزم ایشالا به سلامتی کوچولوتو دنیا میاری و فقط به زایمان راحت فکر کن و آرامش داشته باش

ممنون عزیزم ان شاءالله نینی قشنگتو صحیح و سالم بغل کنی گلم

چشم حتما😘😘

@تورک_آنا   جونم ، من  اون ماه ۹ماهگی دخترم پریود شدم ، اینماه پریود نشدم ، الان ۲۰ روز از تاریخش گذشته،سینه سمت چپم بشدت حساس شده ، طوریکه وقتی دخترم شیر میخوره بشدت دردناکه ، بنظرتون مشکل خاصی هست باید برم دکتر؟ 

ااای جااانم. ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و ب سلامتی نی نی گلتو بغل بگیری عزیزم. برا ما چشم انت ...

فداشتم گلم ان شاءالله قسمت همه ی دوستان و مخصوصا شما

چشم لایق باشم به یاد همتون هستم🥰🥰

به سلامتی انشالله فسقلت رو صحیح و سلامت بغل میکنی منو هم دعا کن عزیزم 

فدات گلم چشم حتما ان شاءالله به زودی قسمت شما😘

سلام عزیزم خوبی انشاالله به سلامتی گلم زایمان راحتی داشته باشی برای مام دعا من متن قشنگنو خوندم تمام ...

ای جونم تبریک میگم گلم ان شاءالله انتقال خوبی داشته باشی و نینی ها بچسبن به دلت تا ۹ ماه و بعدم بیان بغلت و بشن چشم و چراغ زندگیتون🥰🥰 با توکل به خدا برو جلو ان شاءالله ۹ ماه دیگه میای میگی دارم میرم زایمان 😍😍

نه دوقلوام اما استراحت مطلقم هماتوم دارم

عزیزززم👶👶 انشالله به سلامتی بغلشون میکنی❤❤

مشکلتون چی بود که میکرو کردید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعد جواب آزمایش انعقادی با دکتر ویزیت میشم. دیگه هر چی دکتر بگه. همچی خوب پیش بره فکر کنم مهر می تون ...

بسلامتی عزیزم انشالله مهر انتقال میدی و مامان میشی🌹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻