2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
شما اگه خودتون و همسرتون مشگل خاصی ندارید و قبلا باردار شدید و فرزند دارید و الان فقط بخاطر تعیین جن ...

بله عزیزم دوتا فرزند دارم و‌مشکل بارداری ندارم.فقط چون هزینه ها بالاست گفتم یه بار برم حداقل درصد گرفتنش بالا باشه و رسیدگی شون خوب باشه.گفتم بخاطر همین از دوستانی که تجربه دارن بپرسم❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقالم دومرحله ای بود مرحله اول مصطفایی مرحله دوم معینی

سارا جون اطلاع داری که چندتا جنین سه و پنج روزه برات انتقال دادن؟ برای  انتقال دوم چند تا رو گذاشتن ذوب بشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات شم عزیزم ممنون ان شاءالله هر حاجتی داری خدا خیلی زود برآورده اش کنه😘😘

مبارکت باشه گلم یادت باشه موقع زایمان دعام کنی قلبم خیلی شکست امروز

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم من دوشنبه میرم اگه همه چیز اوکی باشه روزشو بهمون میگه بله اینجا رزقرمز رنگ جون تو ابن سین ...

عزیزم حتما براتون دعا میکنم انشاءالله دو قلو پسر براتون بگیره و حاملگی خیلی راحت و شادی سپری کنین با این انتقال تون🙏❤️من مطمعنم این سری مثبت میشین.کاربری سنگکم کدوم مرکز رفته بودن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خداروشکر  ۲۵تا تخمک داشتم ۲۳تا جنین شد میگن مام دکتر جنین شناسش ی مرده ک خیلی حرفه ایه بیش ...

وای عزیزم چه عالی با این حرف تون انرژی گرفتم اکثرا مام با انتقال اول مثبت میشن حالا تعیین جنسیت یکم فرق میکنه درصدش میاد پایین تر.عزیزم انشاءالله بسلامتی فارق بشین.دکترتون کی بودن؟کی براتون انتقال داد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزم چه عالی با این حرف تون انرژی گرفتم اکثرا مام با انتقال اول مثبت میشن حالا تعیین جنسیت یکم ...

اصلا اینجور نیست توی همین تاپیک خیلیا مام میرفتن و منفی شدن عزیزم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من دکترعارفی بیمارستان بهمن هستم

عزیزم مبارکه ممنون که جواب دادین🙏❤️انشاءالله بسلامتی گل پسراتون رو بغل تون بگیرین.با اولین انتقال مثبت شدین؟من اصلا نمیدونم هزینه ها چطوره.کلا چقدر هزینه میشه.چه راه هایی باید برم میشه برام بگین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داروهاتم بگو گلی 

والا یادم نیست 

اما برا پانکچر۱۷تا پرگوریس زدم 

چندتام هاش ام جی زدم شب اخرم هاش س ز یا برعکس😅قرصام اصلا یادم نیسن اما پرگوریس یادمه چندتام امپول تو بازو زدم .

انتقالم ک تقویتی دادو قرص استرادیول

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
قبلااینجوری نبودم ازدیروزهمش استرس دارم

نه سنت کمه شک نکن تخمک زیاد داری اصلا نگران نباش

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗