2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
خدا کنه اینجور باشه عزیزم دکترتون کی هستش؟!  مرکز میرفتیم شمام؟!

من دکترم لواسانیه اما داخل مام عملم کرد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که بهتری. آره عزیزم، خیلی سخته، سنگین شدیم، نمیشه خوابید، منکه همه جام درد میکنه، معده دوب ...

اي جانم عزيزدلم الهي كه همه چي حل ميشه نگران نباش اين تنش ها هميشه هست ماهم خيلي خيلي روزاي بدي رو اين چند روزه گذرونديم خيلي حرص خوردم ولي چه ميشه كرد جلوي بعضي اتفاقاتو نميشه گرفت. قندت چند بود مگه؟

خداياشكرت....❤️ 
ببخشید ولی غلط کرده برو بابا خودتو اذیت نکن انشالله دوبرابر شده باشه همین جا داشتیم با ۲۸ و ۲۹ مثبت ...

عزیزم شما انتقال تون کی هسش؟

اینجا کسی هس با تعیین جنسیت حامله شده باشه؟اونایی که مرکز مام رفتن جواب گرفتن؟من در حال تحقیقم برای سال دیگه که کجا برم.کاش یه گروهی تو واتساپ یا تل داشتیم برای آی وی اف تعیین جنسیت از اطلاعات هم استفاده میکردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تو خوبی خداروشکر بهترم درد هم دارم یه کوچولو.نگران نباش منم همش میگفتم نیست  مطمئن ...

خوب استراحت کن عزیزم ایشالله به خوبی برات پیش بره

ایشالله دعاکن برام🤲

عزیزم شما انتقال تون کی هسش؟ اینجا کسی هس با تعیین جنسیت حامله شده باشه؟اونایی که مرکز مام رفتن جوا ...

شما اگه خودتون و همسرتون مشگل خاصی ندارید و قبلا باردار شدید و فرزند دارید و الان فقط بخاطر تعیین جنسیت میخواید آی وی اف کنید اینقد درگیر اسم مراکز نباشید بعضی جاها فقط اسم دارند و پول الکی میگیرن خیلی از مراکز خوبن انشاالله نتیجه بگیرید 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام ، میگم پردنیزولون رو تو سیکل پانکچر هم میدن؟ من میخوام ان شاءالله جنینامو فریز کنم ، تو سیک ...

آره عزیزم من از یک ماه قبل پانکچر بهم پردنیزولون داد دکترم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی ؟ منم یه سره گشنمه و شب ها تهوع میگیرم خوابم ولی مثل قبله

پس تقریبا مثل هم هستیم، ایشالا بزودی بری و صدای قلب فندقت رو بشنوی

و خدایی که در این نزدیکیست
گلم میشه به نیت منم شنبه بخونی شنبه انتقال دارم ممنون میشم

عزیزم شما نفر ۶ لیستم بودید به نیتتون ۴ روز پیش خوندم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما انتقال تون کی هسش؟ اینجا کسی هس با تعیین جنسیت حامله شده باشه؟اونایی که مرکز مام رفتن جوا ...

سلام عزیزم من دوشنبه میرم اگه همه چیز اوکی باشه روزشو بهمون میگه بله اینجا رزقرمز رنگ جون تو ابن سینا بودن وبایه جنین پسر شکر خدا حامله شدن هانا جون توی مام متاسفانه بایه جنین منفی شد کاربری سنگکم همین ماه با انتقال دوتاگل پسر شکر خدا حامله شده اینارو فعلا یادمه دعا کن منم ماه بعد جزو این لیست باشم

بچه هایی که آ اس آ داشتید چه موقع از روز مصرف میکردید؟

من بین ساعت یک و نیم تا دو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره ولی دکتر ازمایشگاه نا امیدم کرد گفت 29 منفیه تو ای وی اف بی بی زدم منفی شد

عزیزم چی شد