2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ترجیحا تو دوران شیردهی نباشه بهتره اما شایدم کلا بگن نمیشه با دکترت مشورت کن. من شخصا جات باشم ...

ممنونم عزیزم،  از طرفی بخاطر سن و ذخیره تخمدان دوست داشتم زودتر برای بعدی اقدام کنم چون تجربه اولی بهم میگه از اقدام تا نتیجه ممکنه چند سال طول بکشه از طرفی هم الان متوجه شدم قطعا نباید با مصرف داروها شیر بدم تصمیم گیری برام خیلی سخت شدش چون دخترم شدیدا وابسته شیر هست دلم نمیاد 

بچه ها من از عاشورا بشدت عطسه  و آبریزش بینی دارم گهگاهی هم گرفتگی عضلات خیلی کم.بشدت چشامم پف می کنه عطسه اینا شروع شدنی.این بیشتر از همه اذیتم میکنه.تا حالا سابقه نداشته برام

اولش فک کردم کروناست. ی هفته بعد رفتیم آز و سی تی اسکن و... منفی شد. ولی هنوز ک هنوزه من خوب نشدم. به نظرتون از چی می تونه باشه؟ ممکنه به دارویی چیزی حساسیت دادم؟

داروهامم اینان: لووتروکسین، فولیک اسید 5، ویتامین ای، ویتامین دی، فرتیل سی ام(البته تموم شده الان)، ال آرژنین، آ.اس.آ ، ول وومن

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر عزیزم ‌. انشالله بارداری خوبی داشته باشی . دوقلون یا یه دونه جوجه س؟

نه دوقلوام اما استراحت مطلقم هماتوم دارم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم چیاخوردی چی کاراکردی میشه بگی من دکترم گفت پریودشدی بیاداروهاتوبگیرواسه پانکچرمن استرس گرفتم ا ...

چرا نشه عزیزم 

پیاده رویی خیلی انجام بده شکمتو باروغن سیاهدونه چرب کن

لوبیا سبز زیاد بخور 

و از همه مهمتر بخدا توکل کن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
وای عزیزم، خیلی خیلی مبارکه گلم، انشاالله صحیح و سلامت پسرت رو بغل میگیری،انشالله زایمان راحتی داشته ...

ممنون عزیزدلم ان شاالله تو هم نینی قشنگتو صحیح و سالم بغل کنی 😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خدا برات حفظش کنه  برای ماهم دعا کن

ممنون گلم

چشم حتما عزیزم ان شاالله هر حاجتی داری خدا بهترینشو نصیبت کنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن