2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
اره قربونت قسمت نبود ❤

انشالله تا انتقال بعدی طبیعی باردارشی حتما به دکترت بگو چنتا بی بی زدی مثبت شد شاید مشکل ایمنی داشته که برات نمونده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره عزیزم منم به چشم سفر دیدم ولی وقتی هر سه روز بخام سونو بشم واقعا تمامه شب چشم روهم نمیزارم که شو ...

ممنونم گلم

انشالله شما هم خیلی زود بهترین نتیجه رو بگیرین🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخانه قائمیه

عزیزم بی زحمت فردا رویان رفتی بپرس دکتر مشایخی آخر شهریور و اوایل مهر هستش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
🥳🥳🥳🥳🥳 سلام دوستان تبریک میگم به مامانای جدید تاپیک.  دوووووستان یه سوال داشتم من دو ماه د ...

سلام عزيزم ان شاالله بسلامتي. من خودم سردي نميخوردم و دوبار بادكش گرم گذاشتم تو خونه ولي انقد نميشد كه جزو سيكل حسابش نميكنم😉 داروي پردنيزولون و آمپول gcsf داشتم ايندفعه. و اينكه شكم و پاهام رو گرم نگه ميداشتم بعد انتقال. حمام نرفتم چون رحمم سرده، هوا هم خنك بود زياد اذيت نشدم. خيلي ريلكس بودم خييييلييييي. دائم شكرگزاري ميكردم بابت جنين هايي كه خدا بهم داده و مادر شدم. نزاشتم يبوست بشم با گلابي و روغن زيتون و آلو خيس شده. سه روز اول استراحت داشتم ولي از بعدش تو خونه آروم راه ميرفتم. ايندفعه شياف پروژسترون هم نگرفتم و آمپول زدم، با اينكه سخت بود ولي احساس ميكردم رحمم اذيت ميشه با شياف. صلوات خاصه حضرت زهرا و حديث كسا رو هر روز ميخوندم. مرغ رو تبديل كردم به بوقلمون چون طبعش گرمه و كبابي ميخوردم. خلاصه كه خيلي ريلكس باش و توجه به طبعت داشته باش. ان شاالله ايندفعه مثبتي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
راستی منم میخوام تعیین جنسیت انجام بدم   حدودا چقدر شد هزینه ها ؟

عزیزم حساب کتاب نکردم  ان شاءالله موفق باشی عزیزم زود شروع کن دیگه چه دلی پر صبری داری  هر چی وایسی بدتر گرونترم میشه ، کرونا هم که قربونش برم  تو کشور ما حالا حالا ها هست لاک پشتی داره کارای واکسن پیش میره 

سلام عزيزم ان شاالله بسلامتي. من خودم سردي نميخوردم و دوبار بادكش گرم گذاشتم تو خونه ولي انقد نميشد ...

چجوری شکمت رو گرم نگه میداشتی؟ با شال میبستیش؟

من انتقال اینبارم ک منفی شد لباس های نازک و تابستونه، آستین حلقه ای و کوتاه پوشیدم. میترسیدم بدنم گرم بشه برای جنین بد باشه😬

سلام عزيزم ان شاالله بسلامتي. من خودم سردي نميخوردم و دوبار بادكش گرم گذاشتم تو خونه ولي انقد نميشد ...

مرسی گلم چجوری بفهمم طبعم سرده یا گرم . 

من هم غذا های سرد دوست دارم هم گرم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
انشالله تا انتقال بعدی طبیعی باردارشی حتما به دکترت بگو چنتا بی بی زدی مثبت شد شاید مشکل ایمنی داشته ...

ممنون خدا آقا پارساتو حفظ کنه 😘باشه بهش میگم ایمنی انعقادی دادم  مشکلی نبوده انگاری 

عزیزم اصلا ب علائم توجه نکن  انتقال اولته؟؟؟ کی ب سلامتي باید بری آزمایش ؟

سلام تمنا جون خوبی عزیزم

بله انتقال اوله 

هجدهم باید آزمایش بدم 

امروز هفت انتقالمه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نا امید شدم دیگه آنقدر مخصوصا از دیروز درد پریودی دارم...

طبیعیه اثر داروهاس انشاالله مثبتی من از روز اول حتی قبل انتقال درد پریودی و کمر. بزرگ شدن سینه دارم. ولی چن روزه رو سینه راستم رگ سبز اومده وسط دوتا سینه هامم لکه بزرگ افتاده فک.کنم عوارض قرصه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام تمنا جون خوبی عزیزم بله انتقال اوله  هجدهم باید آزمایش بدم  امروز هفت انتقالمه...& ...

قربونت برم..بسپار ب خدااا..مطمئن باش خدا بهترین هاش رو برات کنار گذاشته 🤗🤗❤❤انشالله ک دلت شااد بشه..میخام بگم من دو تا انتقال قبلم ک منفی شدم یکیش علائم داشتم یکیش نداشتم😅این دفه هم بی علامتم 🙆پس ب علائم توجه نکن همش تاثیر داروهای هورمونی هست...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم..بسپار ب خدااا..مطمئن باش خدا بهترین هاش رو برات کنار گذاشته 🤗🤗❤❤انشالله ک دلت شااد بشه ...

سلام تمنا جونم شما بی بی چک نمیزنی؟

کاش بزنی و انشالله مثبت شه تا منی هم‌که مثل شپا بی علائمم از استرس راحت شم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩