2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
نه فردا میرم مطبش تلفن جواب نمیده

خوب تا فردا استراحت کن و خواستی امپول بزن تا بری دکتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من دوقلو باردارم و پشت جفت جنینام دوتا هماتوم خیلی بزرگ هست ک دکتر بهم استراحت داده  هف ...

نمیدونم بهتره سونو بشی

من هماتومم جذب شد ولی خونریزی نداشتم 

خیلیام خونریزی داشتن مال من از پشت جفت اومد دم یرویکس ۲هفته بعدشم جذب شد یکی دوبار اوایلش خونریزی کرد ولی کامل استراحت بودم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دو تاجنینمون انتقال دادم و منفی شدم کلی گریه زاری کردم الان مبخوام دوباره شروع کنم میشه بگید کی دوباره میتونم مراحل پانکچرو شروع کنم قبلش مکمل چی بخورم سری قبل هیچی نخوردم 4تا تخمک داشتم دو تا جنین که نگرفت ذخیرمم کمه نمی دونم چنده ولی میدونم که کمه شوهرمم که ضعیف 😭

درسته حق با شماس ولی اینا نباید باعث ازار و اذیت خودتو شوهرت بشه من نظرم اینه  یکی ام شرایطش ا ...

مرسی از دعات عزیزم الهی آمین

آقا بخدا اونی که از کشور دیگه میاد بنظر من شرایطش سخت تر نیست چون با پرواز میاد و کل دوره درمان رو میاد کنار مرکز اقامت میکنه پولی هم که با خودشون میارن اینقدر باارزش هست که به راحتی از پس خرج و مخارج بر بیان. 

البته منم شرایطی که دارمو پذیرفتم چون چاره ای ندارم ولی بحثش پیش اومد گفتم وگرنه که انتخاب خودمه و سختی هاشو ب جون میخرم ب امید اینکه مشکلمون حل بشه.

و خیلی ناراحت کننده ست با وجود تحمل سختی ها، به نتیجه نرسیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام من دو تاجنینمون انتقال دادم و منفی شدم کلی گریه زاری کردم الان مبخوام دوباره شروع کنم میشه بگید ...

عزیزم اوابوست خوبه کیوتن پودر اینوفولیکم خوبه اگه اوابوست برات گرونه ویتامین ای یک روز در میون بخور اگرم اضضافه وزن داری وزنتو بیار پایین زخیرت چون کمه تخمک کم میدی سعی کن کیفیتشو ببری بالا حداقل کلش جنین بشه دکترت کیه تو ابن سینا اینا رو باید ۴۵ روز قبل بخوری حتما

منم همینطور بودم .همش استرس داشتم که یه وقت دچار خواب آلودگی نشیم ممنون عزیزم .انشالله که شما دیگه ...

قربونت عزیزم😘 

انشالله نی نی دوتامون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به دکتر مشایخی گفتم فرتیل سی ام دارم گفت روزی دو تا از دو ماه قبل بخور

خیلی خوبه من دفعه پیش سه بسته خوردم

اینبار یه بسته بیشتر نخریدم ک ماه اخر باید بخورم

عزیزم اوابوست خوبه کیوتن پودر اینوفولیکم خوبه اگه اوابوست برات گرونه ویتامین ای یک روز در میون بخور ...

مرسی ابجی دکترم انصاری پوره همینا کافیه باشه همه رو میخرم چاق نیستم معمولی ام 165قدمه   65کیلوام بازن تاثیر داره کم کنم ب نظرت

بچه ها من دوقلو باردارم و پشت جفت جنینام دوتا هماتوم خیلی بزرگ هست ک دکتر بهم استراحت داده  هف ...

عزیزم معمولا خون سیاه خون موندست،قرمز باشه خطر داره،خیلی استراحت کن فقط دراز بکش نشستن زیاد هم خوب نیست،،ایشالله برطرف میشه،مایعاتم زیاد بخور

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم معمولا خون سیاه خون موندست،قرمز باشه خطر داره،خیلی استراحت کن فقط دراز بکش نشستن زیاد هم خوب ن ...

شمیم بتا 29 مثبته

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام ب همه دوستان

من خودم مشکل ندارم شوهرم داره 

و البته یه کم خودم ذخیره تخمدانم پایینه ودکتر دارو سه ماهه داداه شوهرم گفته بعد سه ماه بیاین ای وی اف 

ولی مشکل اینکه من همراه همسرم نرفتم شوهرم خودش رفته مرکز 

به نظرتون لازم هست من برم که داروی چیزیبهم بدن تا سه ماه تموم شه یا نه 

اخه اولین باره میخوای ای وی اف کنم لطفا راهنماییم کنید خدا خیرتون بده 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏