2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046600 بازدید | 684531 پست
ببین جلوشم یه عدد گذاشته این جوری.12> این یعنی چی 

روز چندی

یعی بتات ۱۲ اگه درست نوشته باشی 

خیلی هم منفی نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستای عزیزم من امروز مرکز بودم روز انتقالم مشخص شد افتاد شنبه سیزده شهریور قراره احتمالا دو تا ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین گلم واقعا واقعا واقعا هیچ کار خاصی نیاز نیست و ازت خواهش میکنم کارهای عجیب و غریب نکن چون نه تنها اثر مثبت نداره خدای نکرده ممکنه مناسب هم نباشه 

همون داشتن تحرک پرهیز از استراحت مطلق و کلا استراحت 

مصرف مایعات و میوه و سبزیجات تازه 

خواب کافی و این چیزا 

صبحونه هم هر چی عشقت کشید بخور

بعد از انتقال هم چیز سنگین بلند نکن و نزدیکی نداشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و یه سوال دیگه اینکه الان شرایط دارو ها به چه صورته؟  راحت پیدا میشه؟  دوره من یادمه گونال ...

سلام عزیزم من ۹۸ پانکچر شدم ولی تو سیکل انتقال ۳ بار رفتم تو کرونا. قبل انتقال تست کرونا میدی یجوری تنظیم می کنن که جواب قبل دراوردن جنین از فریز بیاد هزینه انتقال با هچینگ نزدیک ۳ تومن میشه. دارو هم چون سیکل آخر نچرال بودم نمی دونم وضعیتش چطوره.  یخوده نسبت به قبل معطلیش کمتر شده که مرکز شلوغ نشه

خدایا شکرت

عزیزم مبارکه این نوشته بالای 10 مثبته که مال شما 29 انشاالله چند روز دیگه تکرار میکنی و بیشترم میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوب تا فردا استراحت کن و خواستی امپول بزن تا بری دکتر

زنگ زدم ب دکترم گفت چاره ای نیست بگیر بخواب داروهاتم بزن هفته ای دیگ بیا

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نمیدونم بهتره سونو بشی من هماتومم جذب شد ولی خونریزی نداشتم  خیلیام خونریزی داشتن مال من از پ ...

منم از۲۴ساعت ۲۳خوابیدم نهایتش چنددور تو‌خونه بزنم در یخچال برم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗