2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
[QUOTE=205698839]من رویش هلال رفتم زیرنظر رویان پانکچر 7 تومان شد فریز 30 تا جنین 4500 انتقالم 2600 ...

گونال با دفترچه خریدم /...حدود 900 هزار تومانشو بیمه تقبل کرده بود/...

از داروخونه هلال احمر تهران پارس/... ایشالا که الانم هست چون من تازگی خریدم

دوز گونال اف خارجی خودکاری دوز 900 داره و 450 و 300

من یک 900 زدم با یک 450 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمیم بتا 29 مثبته

مبارکه عزیزم من که میگم مثبته عکس آزمایشتو بفرس رنج آزمایشگاه ها فرق میکنه باهم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت عزیزم، امروز رفتم سونوگرافی گفت 30 هفته ای. تعجب کردم گفتم الان باید 28 هفته و 2 روز باشم، گ ...

اي جانم عزيزم وزنش خوب بوده ميگن هفته هارو براساس اندازه ي وزن و چيزاي ديگه جنين ميگن. تاريخ زايمان داد بهت؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام من دو تاجنینمون انتقال دادم و منفی شدم کلی گریه زاری کردم الان مبخوام دوباره شروع کنم میشه بگید ...

بسته مشکل همسرت حتما اول اون رو تقویت کن /... 

همسرم مکمل زینک پلاس و ال کارنتین و سلنیوم پلاس و ویتامیت d , c  می خورد

البته بهتره برای همه اینا با اورورلوژیست مشورت کنی

برای خودتم بهترین راه اینه که پیاده روی و ورزش و دور کردن فشار و استرس و مکمل های تقویتی هم در کنارش

سبک زندگیت هم اصلاح کنی خیلی خوبه/... قبل 12 بخوابی قبل 8 و نیم بیدار شی و ... اینا به تنظیم هورمون های بدنت کمک می کنه

می تونی از بچه ها برای تقویتی خودت بپرسی که کدوم بهتره من حقیقت تنها کار مثبتم همین استفاده از گونال اف خارجی جای سینال اف بود. نتونستم خیلی خودمو تقویت کنم

عزیزم من پریروز که بخاطر لکه بینی رفتم سونو بحساب سونوی روز غربالگری ۱۴ هفته و۴روزم بود،،ولی سونو پر ...

اره خود سونو لوژیست به من گفت یوقتهایی هم طرز قرار گیری جنین یجوریه که کوتاهتر و بلندتر نشون میده و روی همین حساب سن جنین هم کم و زیاد میشه

گفت زیاد خودتو درگیر این اعداد نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من هم دقیقا مثل شما، همسرم کمک میکنه ولی کارهای خونه رو خودم انجام میدم!!! من جمعه انتقال دادم، شنب ...

من پنج شنبه انتقال دادم همسرم ماموریته‌ متاسفانه نتونست نره تا سه هفته هم نیست حتی بعد انتقال خودم برگشتم و تمام کارا با خودمه ولی از دکترم پرسیدم کفت اتفاقا اینایی که فعالترن بهتره چون خونرسانی به رحم بیشتره دیگه به خدا سپردم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

اینکه مثبت😍

مگه نگفتی منفی شدی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚