2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم خوبی؟ بعیده گلم ،چه طور مگه علائمی دیدی؟  

قربونت عزیزم . ببخشید که خیلی مزاحمت میشم . تو خواب خیلی میپیچه به خودش و کل روز هم انگار کلافه البته وقتی باهاش بازی میکنیم کاملا اوکیه ولی وقتی بهش توجه نشه همش نق میزنه . به دکترش گفتم گفت فیلم بگیر برام بفرست فرستادم میگه نفخ داره و یه قطره داده دیروز که بهش دادم دیشب خیلی بهتر خوابید . احتمالا از همون نفخ بوده ولی چون به خودش میپیچید و هفته ای دو سه تا جوش هم میزد صورتش گفتم نکنه حساسیت به شیر باشه . جوش هایی که میزنه هم در طول سه چهار ساعت میره دوباره . موندگار نیست رو صورتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانی که در مرحله درمانن چندتا سوال دارم،  مراکز تو چه مرحله ای از درمان تست کرونا میگیر ...

سلام عزیزم توی ابن سینا قبل شروع امپولای تخمک کشی قبل عمل تخمک کشی قبل انتقال میگیرن تست کرونارو واگه مثبت باشه رضایت نامه ازت میگیرن سیکلت کنسله قیمتاشم تخمک کشی برج ۴ بود ۸۲۰۰حدودا۴تومنیم دارو ۳تومنیم تقویتی برایه خودمو همسرم هزینه ی تست کرونام ۳۰۴هزاره 

سلام دوستانی که در مرحله درمانن چندتا سوال دارم،  مراکز تو چه مرحله ای از درمان تست کرونا میگیر ...

من رویش هلال رفتم

زیرنظر رویان

پانکچر 7 تومان شد

فریز 30 تا جنین 4500

انتقالم 2600

قبل از پانکچر از خودم و همسرم تست کرونا گرفتن

قبل انتقال از من گرفتن

6 تومان دو تا گونال اف خریدم

سه بسته تا الان استرادیول خارجی مصرف کردم

هر بسته 300 تومان

و بقیه هزینه ها

چرا استرادیول خارجی گرفتی ایرانیش خوب نیست من ایرانی میخورم  

چرا خوبه

یکی دو تا داروخونه رفتم

نداشت

یکی داشت خارجی بود همونو گرفتم

بعضیا ایرانی روشون جواب نمیده ولی وقتی شما ضخامتت با همون ایرانی اوکی میشه جرا خارجی بخری

خوب کردی

باران جون شربت لاکسی ژل بگیر بخور

ممنون آستاره جون‌. میرم داروخونه ببینم چی داره که بهم بده. لاکسی ژل فکر کنم نام ایرانی باشه، اینجا نمیدونم چه نامی هست. آستاره جون شما ازمایش خون دادی؟

من اصلا امید به مثبت شدن ندارم چون هیچی هیچی استراحت نداشتم روزی کلی پله بالا پایین میرم تمام کارای ...

من هم دقیقا مثل شما، همسرم کمک میکنه ولی کارهای خونه رو خودم انجام میدم!!!

من جمعه انتقال دادم، شنبه رفتم خرید واسه خونه‌‌. شام و نهار هم روزی یه وعده درست میکنم. اونوقت الان سرویس بهداشتی  (هم توالت و هم دستشویی) رو با مواد شستم. البته الان احساس میکنم یه کمی زیادی خم و راست شدم و زیر شکمم سمت راست درد گرفته‌.

سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت پیش پانکچر کردم. آلزایمرم دارم. متاسفانه اصلا یادم نیس داروها. فقط یادمه که اکثرشون ایرانی بود برا من

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱