2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
هیستروبا خراش برام دادخودمم اصرار میکنم چسپم بزنه برام داروهم خودش مولتی ویتامین خارجی ملاتونین &nbs ...

انشالله مثبت بشی گلم 🙏🙏💜💙🧡💛💚

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ال آرژنین مصرف میکنی یا دکتر تجویز کرده؟ منم برای انتقال از دکترم پرسیدم ال آرژنین بخورم گفت ن ...

من از داروخانه سر میدان بنی هاشم پرسیدم گفت تا حالا ندیدم نسخه بشه

خدایا شکرت
عزیزان الان من از چیزی به شدت ترسیدم و شوک بدی به پاهام و شکمم وارد شد و بدجوری تکون خوردن. مشکلی ب ...

عزیزم مگه سابقه سقط مکرر داری؟

جنین خودشو چسبونده باشه به همین راحتی کنده نمیشه/...الان استرسی که داری به خودت وارد می کنی بدتر از اون ترسی که دست خودت نبوده

گر نگهدار من آنست که من می دانم ///.....شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

بسپار به خدا

عزیزم مگه سابقه سقط مکرر داری؟ جنین خودشو چسبونده باشه به همین راحتی کنده نمیشه/...الان استرسی که د ...

نه سابقه ندارم...ولی دیشب دردپری داشتم بعد از وقتی که ترسیدم ریگه بی علائم شدم

خدا کنه چیزی نشده باشه؟بی بی چک نزدی عزیزم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سعی کن دیگ نترسی بعد انتقال ولی ان شاالله ک‌چیزی نشده از همین امروز ب نیت سلامتی جنینات چله حدیث کسا ...

چشم عزیزم مرسی

عزیزم برا من لاپراهیسترو بود و درمانی بود....  البته هیسترو عملا تشخیصی شد و لاپرا درمانی..... ...

ممنون عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خودت ال آرژنین مصرف میکنی یا دکتر تجویز کرده؟ منم برای انتقال از دکترم پرسیدم ال آرژنین بخورم گفت ن ...

به دکتر مشایخی گفتم فرتیل سی ام دارم گفت روزی دو تا از دو ماه قبل بخور

خدایا شکرت
عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه. اگه اشتباه نکنم یکی از بچه های اینجا رفته بود پارک و یه هاپو بشدت ترسون ...

منم یه گربه اومد تو خونه از حیاطمون تو تخت بودم بهو دیدمش و حالت حمله به خودش گرفت منم شوک بدی به کمر و شکم و پاها وارد شد و تکون خیلی بدی خورد...خدا به خیر کنه

🧡💛💚💙💜💜💙💚💛🧡💕 سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید  یه سوال داشتم کسی از دوستان این تا ...

سیلویا جون دکترش انصاری پور بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سیلویا جون دکترش انصاری پور بود

ممنون گلم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

[QUOTE=205663581]هیستروبا خراش برام دادخودمم اصرار میکنم چسپم بزنه برام داروهم خودش مولتی ویتامین خارجی ملاتونین &nbs ...[/QUOT

چسب جنین دقیقا چیه من فقط اسمشو شنیدم چیز درستی ازش تو اینترنت نخوندم دقیقا کجا میچسبوننش ؟ درد داره ؟

سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید .

چه داروهایی دکتر میده

کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ایرانیشم فرقی نداره

مثلا چندجا خونده بودم آمپول گونال بهتر از سینال هست ، یا یکی میگفت آنوکسا مارک البرز بهتره

لطفا تجربه ها و راهنمایی هاتونو بگید

@نیاز6973    

@زینبی_بابا    

@alaae    

@ssseffat    

@سپیده74