2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست

سلام دوستانی که در مرحله درمانن چندتا سوال دارم،  مراکز تو چه مرحله ای از درمان تست کرونا میگیرن یعنی مثلا قبل پانکچر یا شروع سیکل؟  و هزینه پانکچر و انتقال الان تو مراکز حدودا تو چه رنج قیمتیه مخصوصا تو رویان؟؟؟  و اینکه الان که کرونا هست روال جدیدی مراکز دارن که قبلا نداشتن؟؟؟  ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، نه عیچ‌علائمی ندارم. فقط سینه هام از همون شروع آمپولها درد گرفت  و هنوز درد داره و ...

باران جون شربت لاکسی ژل بگیر بخور

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم /... تعداد زیاد تخمک هم ذخیره های خوب ولی معایبش خیلی زیاده قند بالا کبد چرب حساسیت ها ...

ای واااای من در مورد عوارض پلی کیستیک چیزی نمیدونستم 

انشالله عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
النوا معادل همون سینال و گوناله ، یا یه آمپول جداست؟

نه آمپول جداست که همون روز دوم یا سوم میزنی و آمپولی نداری تا یک هفته بعد سونو میشی و اگر لازم بود باز هم دکتر آمپول میده

سیکل شروع کردی ؟

سلام دوستانی که در مرحله درمانن چندتا سوال دارم،  مراکز تو چه مرحله ای از درمان تست کرونا میگیر ...

سلام عزیزم .هزینه تخمک کشی الان شده شش و نیم

انتقال سه و نیم

در مورد کرونا هم داخل سیکل پانکچر قبل از شروع آمپولها و قبل از عمل تست میگیرن

برای انتقال هم قبل از عمل تست انجام میشه

منم هیچ علائمی ندارم کمر درد دارم که به خاطر خوابیدنه

من اصلا امید به مثبت شدن ندارم چون هیچی هیچی استراحت نداشتم روزی کلی پله بالا پایین میرم تمام کارای خونم رو خودم انجام میدم دخترم هم که کوچیکه تا حالا چند بار مجبور شدم بغلش کنم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام عزیزم .هزینه تخمک کشی الان شده شش و نیم انتقال سه و نیم در مورد کرونا هم داخل سیکل پانکچر قبل ...

ممنونم عزیزم از پاسخت،،  وضعیت دارو چطوریه؟  تو این اوضاع قحطی داروها رو داروخانه های مراکز یا بیرون دارن؟؟  تو سيكل قبلی من که گونال قحطی بود اون سال 

نه آمپول جداست که همون روز دوم یا سوم میزنی و آمپولی نداری تا یک هفته بعد سونو میشی و اگر لازم بود ب ...

عزیرم سیکل ازچه روزی اغازمیشه پانکچر 

من فردادهمین روزپریودمه نوبت دکترمه احتمال داره ازفرداشروع کنه 

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
قربونت برم زحمت کشیدی عززیزم🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺 خدا جوجوتو حفظ کنه برات🤲🤲🤲🤲🤲

فدات شم

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من اصلا امید به مثبت شدن ندارم چون هیچی هیچی استراحت نداشتم روزی کلی پله بالا پایین میرم تمام کارای ...

نگو اینجوری عزیزم

ایشاالله ک مثبتی💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنونم عزیزم از پاسخت،،  وضعیت دارو چطوریه؟  تو این اوضاع قحطی داروها رو داروخانه های مراک ...

والله فکر میکنم مثل گذشته کمیاب باشه .البته یکی از بچه ها میگه دو ماه پیش پانکچر شده و تونسته گونال پیدا کنه

الان استرادیول هم به سختی پیدا میشه گلم

عزیرم سیکل ازچه روزی اغازمیشه پانکچر  من فردادهمین روزپریودمه نوبت دکترمه احتمال داره ازفرداشر ...

معمولا دوم یا سوم پریودی شروع میشه عزیزم

النوا معادل همون سینال و گوناله ، یا یه آمپول جداست؟

همون کار سینال افو گونالو میکنه ولی خوبیش اینه که ۷ روز همون یه دونه امپوله دیگه امپول نداشتم خارجیم هست دکتر من که میگفت خیلی خوبه