2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
نخور گلم بخواد بشه میشه به نشاسته نیست من دفعه های پیش بادکش کردم کلا گرمی خوردم ولی نشد این دفعه ب ...

منم همین فکرو دارم غیر ازویتامین و فولیک اسید که دکتر داد چیزی نخوردم و غذا اینام زیاد رعایت نکردم مثه قبل چون میگنم نکنه چیزی بخورم که یا تاحالا نخوردم یا کم بخورم الان بدنم بهش عادت نداره بدتر بشه و اینکه فقط کافیه خدا بخواد میشه دیگه کاری لازم نیس دیروز یه خانم کنارم بود مریض دکتر مشایخی بود همه کارای آی یو ای رو انجام داده بود که ای یو ای کنه میکفت اسپرم همسرم داغونه ولی شکرخدا طبیعی باردارشده بود 6 هفته داشت اینقد خوشحال بود میگفت عینه معجزه بوده الانم هنوز دکتر مشایخی باور نکرده!!!! منم فقط شب و روز از خدا میخوام دل خودم و همسرم و شاد کنه نذر کردم خدا قبول کنه خیلی خستم خیلی انشاالله شمام به سلامتی نینتو بغل میگری قربونت برم نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی تست کرونا ازت گرفتن

بله گرفتن گفتن اگه خدای نکرده مثبت باشه خودمون تماس میگیرم شنبه 19 سیکلمه که قرار انتقال بدن برام دعا کن عزیزم استرس دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
داروی تیرویید اصلا نباید قطع بشه من خودم بعد یه مدت ازمایشمو دادم رفتم پیش دکتر داخلی باجواب ازمایشم ...

من هم ۳.۹ بودم و تنطیم شدم، ولی دکترم گفت دوز ۲۵ میکرو رو هر روز بخورم و قطع نکنم

من هم ۳.۹ بودم و تنطیم شدم، ولی دکترم گفت دوز ۲۵ میکرو رو هر روز بخورم و قطع نکنم

سلام باران جون خوبی؟

حالت چطوره؟علائمی نداری؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خیلیییی فکرشم نمی کردم ذخیره م 10.6  پلی کیستیکم متاسفانه

ولی پلی کیستیک بودن حسنش اینه که تعداد تخمک زیاده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام باران جون خوبی؟ حالت چطوره؟علائمی نداری؟

سلام عزیزم، نه عیچ‌علائمی ندارم. فقط سینه هام از همون شروع آمپولها درد گرفت  و هنوز درد داره و سمت راست تخمدانم هم همون از  روز انتقال گاهی شدید تیر میکشه (جنین رو سمت راست گذاشتند ).

با اینکه کلی هر روز گلابی، آلو سیاه و انجیر و آواکادو و روغن زیتون و سالاد میخورم ولی متاسفانه یبوست گرفتم.🙈🙈

ولی پلی کیستیک بودن حسنش اینه که تعداد تخمک زیاده 

آره عزیزم /... تعداد زیاد تخمک هم ذخیره های خوب

ولی معایبش خیلی زیاده

قند بالا

کبد چرب

حساسیت های پوستی

رشد نکردن فولیکول بدون دارو

پریود نشدن بدون دارو

سردردهای میگرنی و ...

خدا به همه مون سلامتی بده خودمون بتونیم بدون این مصایب بچه دار بشیم

منم همین فکرو دارم غیر ازویتامین و فولیک اسید که دکتر داد چیزی نخوردم و غذا اینام زیاد رعایت نکردم م ...

فدات شم گلم اره اگه خدا بخواد نشد نداره.

ان شاالله برای شما هم می خواد و این دفعه مامان میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@نگار80     عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی واسه نی نی ...

قربونت برم زحمت کشیدی عززیزم🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺

خدا جوجوتو حفظ کنه برات🤲🤲🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...