2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
ستاره جون خوبي؟ چند روز ديگه هفته هات تك رقمي ميشه به اميدخدا😍😍

قربونت عزیزم، امروز رفتم سونوگرافی گفت 30 هفته ای.

تعجب کردم گفتم الان باید 28 هفته و 2 روز باشم، گفت نه براساس اندازه گیری های من 30 هفته ای.

راستی چیکا جون آزمایش قند رو انجام دادی، نتیجش چی شد، میشه بفرستی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی عزیزم، ان شالله این لحظه شنیدن صدای قلب نی نی نصیب تمام دوستان بشه 

الهی آمین

مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما دعاگو هستم عزیزم، اصلا نگران نباش تا چشم بهم بزنی بعدش باید سونو ان تی بری بعد سونو آنومالی و.. ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@نگار80    

عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

واسه نی نی منم دعا کن

دوستان سلام وقتتون بخیر یه سوال دارم اینکه شکم بعد از انتقال منفی خیلی بزرگ بشه طبیعیه کسی تجربه دا ...

بله سارا جون متاسفانه این آمپولها خیلی چاق میکنن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من دو ماه پیش پانکچر کردم /...از دارخونه هلال احمر تهران پارس خریدم/...هر دو تا مدلش هم داشت/...هم 9 ...

چه خوب یادمه تا چند وقت پیش اصلا نبود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره با بیمه یکیش شد 3 و نیم میلیون یکیش شد دو نیم میلیون

چقدر گرون شده خدایاااااا .فکر کنم من اگر بخوام استفاده کنم ۱۰ تومن باید هزینه گونال بدم 

شما ذخیره تون چنده ؟