2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
کسی ای یو ای کرده؟اول راهم مورفولوژی شوهرم ۳هست واریکوسل خفیف داره یه بار ای یو ای کردم ولی نگرفت خو ...

عزیزم سوالت چیه ؟ 

منم iui کردم/...شوهرم مورفولوژیش یک بود ولی دکتر گفت تا سه بار شانستو امتحان کن که من به خاطر سنم ترسیدم یک بار کردم نشد و اومدم میکرو

چیکا جون میگم روزای انتقالت علائمت چی بود؟

عزيزم من شب پنجم يا ششم بود تو خواب پهلو درد شديد گرفتم نفس نميتونستم بكشم بعدشم پا دردم شروع شد و تير كشيدن تخمدانام 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من شب پنجم يا ششم بود تو خواب پهلو درد شديد گرفتم نفس نميتونستم بكشم بعدشم پا دردم شروع شد و ت ...

من نمیدونم چرا بی علائمم...فقط کمر درد دارم که به خاطر خوابیدنمه فک کنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزيزم اصلا به علائم توجه نكن يكي علائم داره يكي نداره همه عين هم نيستن فداتشم

خداکنه اینطور باشه عزیزم...قربونت برم با اون دوتا فرشته ها خیلی دعام کن دیگه جنین ندارم

کاش لااقل فردا قبل از رفتن یه بی بی بزنی که انشالله برای جواب مثبت یهو هیجانی نشی

من و شماو نگارجون‌تقریبا انتقالامون همزمان بود خدا کنه سه تامون مثبت شیم😊

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
عزیزم سوالت چیه ؟  منم iui کردم/...شوهرم مورفولوژیش یک بود ولی دکتر گفت تا سه بار شانستو امتحا ...

من تازه فهمیدم شوهرم واریکوسل خفیف داره از معاینه سونو نرفته پارسال که از داد مورفولوژی ۳بود الان دیگه نرفته یک ماهه فرتیل میخوره دکترم هم پودر سین لس بهش داده سابقه یه سقط وبارداری خارج از رحم دارم ویه لوله قبلاً طبیعی باردار شدم ولی الان دوبار آمپول زدم وای یو ای کردم نشده میترسم یعنی با واریکوسل نمیشه باردار شد😭

هر چیزی به موقعش به سراغتون میاد ، صبور باشید🥰
عزیزم سوالت چیه ؟  منم iui کردم/...شوهرم مورفولوژیش یک بود ولی دکتر گفت تا سه بار شانستو امتحا ...

شوهر شما دارو چی استفاده می‌کنه دوباره از داده ببینه بهتر شده؟

هر چیزی به موقعش به سراغتون میاد ، صبور باشید🥰
من و شماو نگارجون‌تقریبا انتقالامون همزمان بود خدا کنه سه تامون مثبت شیم😊

اره قربونت برم با هم بودیم

انشالله که مثب میشیم

شما هیچ علائمی نداری گلم؟

دیشب به شدت ترسیدم و شوک بدی به کمرم و پاهام وارد شد...از دیشبب دیگه کاملا بی علائمم چکار کنمء😥 ت ...

منم دیشب شوهرم تو خواب ترسید از صداش چنان وحشتی کردم از خواب پریدم 

صبح داشت آمپولمو میزد گفتم نزن دیگه همه چی تموم شد 

اشکم درومد، آنقدر که در پریود داشتم صبح از ترس 

سر درد وحشتناکم دارم نمیتونم مسکن بخورم😖😖😖

ایشاالله که هیچی نمیشه عزیز جان مراقب خودت باش سعی کن بیرون نری من از ترسم تا حیاطم نمیرم یوقت چیزی نشه بترسم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...