2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دو داغون مورفولوژی صفر و دی اف آی بالا و تخمک بیکیفیت و کیست اندومتریوز  من ایندفعه جنین اه ...

انشاالله به حق بزرگی خدا اینبار نتیجه میگیری عزیزم🙏

میشه بپرسم هزینه ش چقدر شد گلم و اینکه چقدر منتظر موندی تا نوبتت بشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله به حق بزرگی خدا اینبار نتیجه میگیری عزیزم🙏 میشه بپرسم هزینه ش چقدر شد گلم و اینکه چقدر من ...

6ماه تو نوبت بودم هزینه 4.5هزینه دو تا جنین بلاست 

4.5هزینه انتقال یه تومن هزینه سونو داروها 3تومن هزینه پزشک قانونی و برگه تایید قاضی شد سر جمع 13تومن 

کککککککمممممممممممککککک یعنی کسی اینجوری نشده روزای انتقالش؟

عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه. اگه اشتباه نکنم یکی از بچه های اینجا رفته بود پارک و یه هاپو بشدت ترسونده بودتش. و شکر خدا مثبتم شد. نگران نباش بسپار ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخشید شما چند روز قبل انتقال پرندلوزون وقطع کردید 

سه روز قبل انتقال ولی درستش یه هفته قبل انتقاله چون من دیر شروع کردم به خاطر اون تا سه چهار روز به انتقال خوردم عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
6ماه تو نوبت بودم هزینه 4.5هزینه دو تا جنین بلاست  4.5هزینه انتقال یه تومن هزینه سونو داروها 3 ...

ممنون عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
Fna بالا بودو یه فاکتورم لب مرز بود. ویزیت بشم بهت میگم نظر دکتر چطور بود فاکتور مربوط به روماتیسم و ...

مرسی عزیزم. کی ویزیت میشی؟

راستی انگار این ماه دکتر مشایخی نیست. از طریق سایت میخاستم نوبت بگیرم دکترمشایخی توی برنامه شهریور ماه نبود 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
درسته کاملا گلم .منم همیشه همین رو میگم که اگر خونم تهران بود و یا شهر نزدیک تر و اینکه هزینه ش رو د ...

تا اینجا هم خیلی تلاش کردین

واقعا جونمونو کف دستمون میزاریم تو این راه ها میریم

من اینبار تو جاده پر از استرس بودم واقعا با خودم فکر میکردم ک چقدر احمقم همه چی رو ب جون خریدم

آستاره جون گذر زمان بهترین التیامه 

انشالله دل خودت و همسرت آروم بشه و به وقتش بهترین تصمیم رو بگیرید

هر چند که من فعلا منتظر آزمایشت هستم

انشالله که خدا برات بهترینو میسازه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جون منم به دکترم که گفتم گفت اصلا نیازی نیست من بهش هی اصرار کردم گفت چون آنوکسا بهت میدم خونرس ...

آره عزیزم اصلا نیازی نیست

زیاده روی تو مصرف داروها باعث معده درد میشه

همین الان معده ام درد میکنه😅

ولی دکتر من یه جوری جواب داد که انگار اصلا این دارو ربطی به انتقال نداره

بخشی از حرفات درسته عزیزم ولی واقعا برای کسی که تا مرکز باید مسافت طولانی ای طی کنه شرایط خیلی متفا ...

من ۱۲ ساعت راهمه تا مرکز رویان علاوه بر هزینه ها زیاد هزینه رفت وامدم دارم یا باید برگردم ۲۴ ساعت تو راه باشم یا بمونم هتل که هزینه رفت وامدم مساوی با اقامت تو هتله و از اینور سرکار نرفتنه شوهرمم اضاف میشه واقعا شرایطه ماها که خیلی فاصله داریم به مرور سختره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من ۱۲ ساعت راهمه تا مرکز رویان علاوه بر هزینه ها زیاد هزینه رفت وامدم دارم یا باید برگردم ۲۴ ساعت تو ...

آره عزیزم کاملا درکت میکنم

منم رویانم

من اوایل به دید سفر بهش نگاه میکردم ولی از وقتی رفت و آمدمون زیاد شد استرس گرفتم

انشالله رفت و آمدات به حداقل برسه و زودتر نتیجه بگیرین

۱۲ ساعت خیلی سخته

انشالله همه مون زودتر مامان بشیم