2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
انشالله گلم همچنین شما و همه منتظرا. سری اول سه تا که فرش انتقال دادم و نشد. اینسری ۷ تا دارم

انشااللله این دفعه با انتقال اولمثبت میشی  

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ال آرژنین مصرف میکنی یا دکتر تجویز کرده؟ منم برای انتقال از دکترم پرسیدم ال آرژنین بخورم گفت ن ...

فرزی جون منم به دکترم که گفتم گفت اصلا نیازی نیست من بهش هی اصرار کردم گفت چون آنوکسا بهت میدم خونرسانی به رحم میرسه دیگه لازم به این چیزا نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انوکسا رو از کی برات شروع میکنه من از روز اول انتقالم سری پیش داشتم

گفت یا قبل انتقال برام شروع میکنه یا از اول انتقال. اونسری هم ابن سینا از اول انتقال میزدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم به نظرم یه کم به خودتون فرصت بدین.....  البته انشالله آزت + میشه.....  اما در کل ب ...

آخه آنا جان این وسط ذخیره تخمدان هم مسئله مهمی  هست.که متاسفانه برای من کمه 

هیچ وقت یادم نمیره سه سال پیش که دکتر آزمایشم رودید چطور بهم گفت که فرصت نداری و باید خیلی زود آی وی اف بشی .البته من همیشه سونوهام خوب بود یعنی تعداد آنترال بد نبود به ۱۰ تا میرسید ولی خوب fshیکم بالا بود .که خود دکتر هم متعجب بود 

الان ۳ سال از اون جریان گذشته و من ۳ بار پانکچر کردم که متاسفانه نتیجه بخش نبود .البته به دلیل اسپرم ضعیف 

میترسم خیلی زود همین تعداد تخمک رو هم از دست بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من متولد ۶۷ ام. الان ریلکس کردم. شما که خیلی وقت داری گلم. امیدمون به خداست❤

مرسی از دلداریت عزیزم .توکل بر خدا .کاری غیر از این ازمون بر نمیاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بخشی از حرفات درسته عزیزم ولی واقعا برای کسی که تا مرکز باید مسافت طولانی ای طی کنه شرایط خیلی متفا ...

درسته کاملا گلم .منم همیشه همین رو میگم که اگر خونم تهران بود و یا شهر نزدیک تر و اینکه هزینه ش رو داشتم خیلی بیشتر تلاش میکردم .ولی خوب واقعا دیگه برام سخت رفت و آمد .همسرم هم گفته که دیگه تهران نمیرم 

این دو روز همش این یک سال و نیم رفت و آمد جلو چشمم میاد

عزیزم سیلویا جان با رزقرمز رنگ دکترشون انصار پور ومثبت شدن منم با اونم و۱۵ روز دیگه انتقالمه ببینیم ...

خراش و اینا برات گفته ؟ چه داروهایی میخوری 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم طبق تجویز دکترت بخور.....  نیاز باشه بیشتر میکنه.....  اگه میخوایی بیشتر کنی حتما ...

آنا جون ممکنه مشکلی ایجاد کنه؟ ب منم ماما گف فولیک اسید 1 بخورم ولی چون آزمایشم هیتروزیگوت بودم همه جام شنیدم اینجور مواقع 5 میدن. از دیروز 5 میخورم خودم. قطعش کنم ینی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱