2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
بعد نیم ساعت بیس دیقه رنگ داد 😕

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روز قبلی پررنگ تر نبود  توکل بخدا فردا میام نتیجه قطعی رو میگم 😘😘😘😘

انشالله عزیزم برات صلوات میفرستم با خبرای خوب بیای گلم. نگران نباش جانم 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستم یکم ازخودت و کارایی ک کردی توضیح بده اخه چرا ۵ بار منفی

عزیزدلم من پارسال دو بار وارد سیکل شدم و تخمک نداشتم و گفتن اهدایی بگیر، دونر گرفتم با بیچارگی تو همدان پیدا کردم و شد ۶ تا جنین ، گرید آ، ۳ بار انتقالشون دادم هر بار ۲ تا بلاست، جنین هام تموم شد و یه دونر دیگه پیدا کردم و ۱۱ تا تخمک داشت و ۴ تا جنین شد گرید آ و یه دونه گرید بی، 

خواهر جان ۲ بار انتقالشون دادم و دست از پا درازتر سر جای اول وایسادم 

سپتوم داشتی؟ به دکترت بگو حتما دکترت نگفت از کی میتونی وارد سیکل شی؟

اره عزیزم. سپتوم داشتم همون جا برش داشتن. چشم حتما

همون پریود بعدش میشد وارد سیکل بشم ولی بخاطر آزمایش کراس مچ که هنوز جوابش نیومده بود موند برا این ماه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها اگه یه آزمایش نیاز به آزمایش مجدد پیدا کنه بازم هزینه میگیرن؟

الان تماس گرفتن برا جواب کراس مچ . گفتن نیاز به آزمایش مجدد هس.نمیدونم چرا اخه؟ ینی جوابه مشکلی داشته؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام قربونت عزیزم، خوبیم ممنونم،، شما چطورید؟؟؟  الان داشتم صفحات کم کم میخوندم، شما هم بسلامتی ...

قربونت عزیزدلم خوبیم

آره خداروشکر ده روز دیگه میرم واسه قلبش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا نی نی های شما حفظ کنه عزیزم،،، ان شالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشید و به شادی و سلامتی بغ ...

مرسی عزیزدلم دعا کن ۱۰ روز دیگه داپلر نوشته واسه قلبش

دعا کن قلبشو ببینم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شا الله که درست باشه عزیزم دعاکن برام 

عزیزم به خودت فقط استرس نده 

ان شاالله خیره فردا بری ان شاالله دست پر برمیگردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره عزیزم. سپتوم داشتم همون جا برش داشتن. چشم حتما همون پریود بعدش میشد وارد سیکل بشم ولی بخاطر آزم ...

ایشالله عزیزم

ایشالله خیره🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزدلم من پارسال دو بار وارد سیکل شدم و تخمک نداشتم و گفتن اهدایی بگیر، دونر گرفتم با بیچارگی تو هم ...

عزیزم ازمایشات ایمنی انعقادی یا هیسترو هیچ کدوم و انجام ندادی

ایشالله عزیزم ایشالله خیره🥰🥰🥰

قربووونت برم. ان شاالله