2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046682 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم خوبین من رفتم مشاوره ایمونولوژی این آزمایشها رو برام نوشتن. قبلش پروندمو دیدن و چند ...

عزیزم سی دی مارکرا نیستن..... 

کاش به جای خیلی از این آیتم‌ها اونارو می‌نوشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سنی نداری که متولد ۷۲ منم متولد ۷۴م بابا لذت ببر از زندگیت همه چی بچه نیست من اون موقعم که میخواستم ...

بخشی از حرفات درسته عزیزم

ولی واقعا برای کسی که تا مرکز باید مسافت طولانی ای طی کنه شرایط خیلی متفاوت میشه. من خودم مسیرم ۶، ۷ ساعته. آستاره جونم که شرایطش سخت تر از منه چون مسیرش حدود ۱۰ ساعته😭 برای هر چکاپ همون روز میایم و همون روز برمیگردیم. حساب کن این مسیر دو برابر میشه. خستگی و خواب الودگی همسرمون ک ساعت ها چشمشون ب جاده ست واقعا سخته

برای هر بار انتقالم حدود یک هفته اقامت توی هتل ب خرج و مخارجمون اضافه میشه

من که اگه شرایطم این نبود و تهران زندگی میکردم حاضر بودم بدون کوچکترین غصه ای بارها انجام بدم تا بالاخره ب نتیجه برسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که مشکوکه داروهاتو قطع نکن عزیزم فعلا وایستا شاید بتا بالا بره

نه بابا داروهامو قطع کردم یه دل سیر خونخ رو جارو زدم بعد رفتم دوش اب داغ گرفتم فقط همین کار دلمو خنک میکرد 😕

فدات گلم❤❤نمی دونم حالا یه مدت بگذره بعد تصمیم میگیرم

عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم خیلی سخته ولی دیگه ادم یه چیزیرو میخواد باید سختی بکشه وقتی بیبی تو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی با جواب ازت شوکه شدم شاید دوز امپولت بالا بوده که اثرش مونده 

اما باور کن من تا جواب منفیمو دیدم خیییلی مصمم تر شدم به ادامه دادن شوهرم گفت نریم اما من گفتم تا بلاخره نشه ول کن نیستم میدونم سخته ولی باز یه یا علی بگو دست به کار شو بلاخره یه روزیم نوبت ما میشه ولی فکر کنم استراحت مطلقم خیلی تاثیر نداره خیلیا با استراحت خیلیام بی استراحت مثبت شد ببخشید زیادی فک زدم 

عزیزم من جنین فریز دارم. اما هنوز انتقال ندادم. بعضی دکترا گفتن توکه طبیعی باردار میشدی نیاز نبود iv ...

انشالله که طبیعی باردار بشی

انتقال سخت نیست حدود سه جلسه سونو میشی و دفعه ی چهارم روز انتقالت میشه

اگه سیکلت طبیعی نباشه ال دی و قرص استرادیول و امپول پروژسترون داری

کسایی ک انتقالشون منفی میشه مثل پانچکر پریود دوم بعد از انتقال، با تاخیر میاد. برا من با وجود اینکه پریودم منظمه پریود سومم هم با تاخیر ده روزه بود و دکتر گفت چون پروژیترون بدنت کم شده تاخیر داشتی. خیلی درد کشیدم و اذیت شدم تا پریود شدم

کلا خیلی هورمونا بهم میریزه ولی برا همه اینجوری نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عه من چندبار زنگ زدم پرسیدم گفت نمیخواد نرفتم به خاطر کرونا گفتم نرم ولی کاش رفته بودم ایشالله رفته ...

خب دیگه حتما لازم نبوده عزیزم نگران نباش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم سی دی مارکرا نیستن.....  کاش به جای خیلی از این آیتم‌ها اونارو می‌نوشت.....

سلام انا جون من ۱۴ روز دیگه انتقالمه روزی ۴۵دقیقه پیاده روی ویک ربع دو میرم دویدن ضرری نداره به نظرت یا همون پیاده رو برم

عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم خیلی سخته ولی دیگه ادم یه چیزیرو میخواد باید سختی بکشه وقتی بیبی تو دیدم ...

دقیقا درست میگی اره منم همینم گیر میدم ب یه چیزی ول نمیکنم اتفاقا همین امروز ب شوهرم گفتم پول جور کن میخوام زودتر دوباره شروع کنم اینم میگه من دلم نمیاد انقد امپول میزنی ب خودت ولش کن نخواستیم اصلا بچه 

ولی ب خاطر خودم نه ب خاطر دخترمم که شده انقد میرم میام تا بشه 

پول کمی هم نیست حالا جور شد دوباره استارتو میزنم 

شما منفی شدی پریود چندمت رفتی برای پانکچر دوباره 

دقیقا درست میگی اره منم همینم گیر میدم ب یه چیزی ول نمیکنم اتفاقا همین امروز ب شوهرم گفتم پول جور کن ...

این درستشه مطمینم بلاخره نوبت ماهم میرسه من بعد منفی شدن خوردم به تعطیلات بعد عید رفتم گفتن ازمایشات تاریخش تومه یه سریش یه ماه دیگه عقب افتاد بعدشم کرونا گرفتم تخمک کشیم شد ۹برج چهار اگه به دلایل مختلف عقب نیوفته همین پری میتونی شروع کنی ولی حتما تقویتی بخور ۴۰ روز قبل