2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
خوب راستش من یدونه بچه دیگه دارم یدونه باشه بهتره ولی بازم راضیم به رضای خدا میترسم سه تا بچه رو نتو ...

اها ان شاالله هر چی به صلاحته گلم واسه من که یه قلو شد.ان شاالله شما هم هر چی به صلاحته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم الهی خدابخواد و بشه منم نمیخوام نشاسته بخورم چون زودی یوبس میشم نمیخوام بخورم ممنون از ر ...

نخور گلم بخواد بشه میشه به نشاسته نیست

من دفعه های پیش بادکش کردم کلا گرمی خوردم ولی نشد این دفعه بیخیال بودم به شوهرم گفتم اینقد میریم تا بشه اگه نشد هم یه بچه به فرزند خوندگی میگیریم و همه چیو سپردم بخدا تو دهه اول محرم خیلییی دعا کردم که خدا بهممون رحم کرد نذر کردم اگه پسر شد بزارم حسین

دعا کن خدا نی نی مو حفظ کنه و سالم بغلش کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم خواهش میکنم هر کسی مثل من بوده کمکم کنه الان تغریبا سه ماه خواب خوب در شب حسرتم شده تا ...

عزیزم به نظرم یه کچاپ بکن.... 

انشالله چیزی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دلم طاقت نیاورد الان پا شدم بی بی زدم منفی شدم😢😢😢روز سیزدهمم ولی یه هاله هم نداشت 💔💔💔💔

عزیزم انشالله با خبر بتات حالت جبران میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

عزیزدلم

منم مثل تو شدم قبلا

نگفتم که استرس بهت وارد نشه عزیز

همه بهم گفتن مثبتی وقتی بتای 2 رو گرفتم خیلی داغون شدم

می فهممت و تجربه شد این بار که روز 14 م هستم هنوز بیبی نذاشتم

الهی که به طودی کلی خبرای خوب بشنوی و با بتای بالا بیای و خوشحالمون کنی

سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست  از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و ...

عزیزم متاسفم..... 

انشالله آزت سورپرایزت میکنه..... 

عزیزدلم منم مثل تو شدم قبلا نگفتم که استرس بهت وارد نشه عزیز همه بهم گفتن مثبتی وقتی بتای 2 رو گر ...

اتفاقا ادم با واقعیت روبرو بشه بهتر از اینه که ندونه چ خبره اینم یه تجربه بود دیگه ان شاءالله که شما مثبت بشی گلم ❤

عزیزم متاسفم ولی آخه ۷ یه جوریه مشکوکه 

نه قربونت مطمئنم منفیه من از اینکه خودمو گول بزنم دل خوش کنم بدم میاد والا حالم الان خیلی بهتر از وقتیه که بی بی چک میزاشتمو نمی دونستم منفیه یا مثبت  توکل بخدا من مطمئنم خدا بدمو نخواسته حتما حکمتی بوده خداشاهده سجده شکرشو ب جا اوردم گفتم من کی باشم گله کنم ازت خدایا

چقدر خوب برا شما درمانی بود هیستروتون؟ چرا انقدر به تعویق افتاد؟

عزیزم برا من لاپراهیسترو بود و درمانی بود.... 

البته هیسترو عملا تشخیصی شد و لاپرا درمانی..... 

من آندومتریوز داشتم و چون میخواستم لاپاراسکوپی کنم ترجیح دادم با هم باشه که یه بار بیهوش بشم.... 

خوب من بعد لاپرا بهم گفتن میتونم وارد سیکل بشم..... 

اما خوب من چون آندومتریوزم رو درمان کرده بودم خواستم شانس طبیعی رو یه امتحان کنم..... 

اما خوب فقط یه ماه برا طبیعی به خودم فرصت دادم چون بعدش یا باید باردار میشدم با آمپول میزدم که پریود نشم که درمان آندومتریوزم کامل بشه.... 

برا همین دیگه بعد به ماه ترای برا طبیعی وارد سیکل شدم..... 

سیکل آنتاگونیست  با ال دی و.... 

که عملا از 28 مهر تا 5 بهمن فاصله افتاد بین لاپراهیسترو و خراش با انتقال..... 

نه قربونت مطمئنم منفیه من از اینکه خودمو گول بزنم دل خوش کنم بدم میاد والا حالم الان خیلی بهتر از وق ...

عزیزم آفرین به این روحیه. انشالله که خدا گل دخترت رو برات حفظ کنه. بازم جنین داری ابن سینا؟ اون که گاندی بود رو برو چند وقت دیگه انتقال بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان

من خرداد آزمایش تیروئید دادم ۴.۸ بود از اون موقع تا الان دارم قرص لووتیروکسین استفاده می کنم دو سه روز دیگه تموم میشه باید چیکار کنم؟ دوباره برم آزمایش بدم یا دارو را قطع کنم ! یا ادامه بدم! یا باید برم پیش دکتر غدد؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ددقیقا همینطوره. من حتی یک درصد هم فکر نمیکنم این علائم به خاطر جنین باشه چون تازه سه روزه‌. ولی من ...

عزیزم آب زیاد بخور حتما.... 

روزی 2-3 لیتر حداقل بخور.....