2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

خیلی ناراحت شدم😢😢😢 انشاالله طبیعی مامان میشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

وای اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم عزیزم متاسفم 😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی عزیزم ممنونم پس بیخودی دل خوش کردم ب بارداری طبیعی

نه عزیز دلم امید که همیشه هست چون صفر مطلق نیست که..... 

چون همه اسپرم‌ها و چک نکردن که..... 

یه نمونه گرفتن از تو اونا درصد گرفتن..... 

یعنی اگه یه دونه اسپرم موجود باشه که تحرک داشته باشه و سالم باشه و خودش رو به تخمک برسونه باردار میشی..... 

یعنی غیر ممکن نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من استراديول دارم اگه تهران هستيد بياييد بگيريد البته من چند روز ديگه بيشتر ايران نيستم بايد تا اخر ...

عزیزم ببخش تورو خدا مزاحمت میشما عزیزم من یه آشنا گیراوردم که بیاد بگیره اگه عزیزم میتونی آدرس دقیق برام بفرست تابهش بگم بیاد بگیره😙

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربون قلب مهربونت عزیزم خداروشکر یه دختر ناز دارم دخترم خیلی عشق خانواده پر جمعیته ولی نشد براش براد ...

واقعا😍😍😍😍نمیدونستم خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها من تست کرونام مثبت شده

علائم خاصی ندارم

چیکار کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من استراديول دارم اگه تهران هستيد بياييد بگيريد البته من چند روز ديگه بيشتر ايران نيستم بايد تا اخر ...

عزیزم میتونی برام درخواست دوستی بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واقعا😍😍😍😍نمیدونستم خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه

مرسی گلم خدا یه دونه از این فرفریاش بهت بده والا من خودمو یادم رفته این بچه انقد گریه کرده نمی تونم ارومش کنم 😢 حالا میگه مامان شاید داداش مریض بوده خدا نخواسته بچه مریض بهمون بده 😂

به من گفته بود ساعت 6 بعد از ظهر تزریق کن و یکیم داده بود ساعت 7 صبح . اتفاقا وقتی تخمک آزاد شد دقیق ...

خوب دکترت نمیدونسته خودت کم کاری کردی که تخمکت آزاد شده وگرنه اینو نمیگفت نگران نباش مطمنم اگه رعایت میکردی آزاد نمیشد نگران نباش عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم پس اسپرمهای slow  چی؟بالخره یه درصدی هم این اسپرمها هستن؟اینها قدرت باروری ندارن؟

چرا عزیزم اونام شانس دارن..... 

اگه تایمش رو داری میتونی ترای کنی مثلا من خودم بعد میکروب موفق مجدد طبیعی باردار شدم.... 

یعنی معجزه شامل حالم شد.... 

من نمیگم نمیشه ولی خوب شانس کمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای عزیزم من امروز مرکز بودم روز انتقالم مشخص شد افتاد شنبه سیزده شهریور قراره احتمالا دو تا جنین سه روزه برام انتقال بدن برا سه روز آمپول پروژسترون 50 دادن روزی یکی بزنم ازچهارشنبه و استرادیولم همون روزی دوتا ادامه بدم تا جمعه برام دعا کنید ممنون میشم راستی کار خاصی لازمه انجام بدم؟ غذا شب قبل چی بخورم؟صبحونه چی بخورم؟

@سارادلارام    

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم هر روز صبح یه آمپول پروژسترون میزنم ولی ترسیدم یه دونه شیاف گذاشتم ینی خطرناکه مصرف کردم؟!&n ...

نه عزیزم خطرناک نیست..... 

ولی ترجیحا به این راحتی زیاد نکنی بهتره اما دیگه اضافه کردی استفاده کن.... 

ببین مثلا من دو تا آمپول داشتم به خونریزی افتادم تونستن راحت دو تا شیاف اضافه کنن.... 

فکر کن اگه برا هر لک کوچیک یه شیاف اضافها میکردم و بعدش به خونریزی می افتادم دیگه چی کار میتونستن بکنن.... 

برا همین میگم هول نکنین.... 

اما دیگه شبافت رو ادامه بده ولی دکترت رو هم در جریان بذار....