2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن شد راضی ام ب هر چی خدا مصلحت دونسته ان شاءالله بقیه مثبت بشن ما خوشحال بشیم 🙏❤❤ممنون از همگی 

ولی از من ب شما نصیحت بی بی چک نزنید 😕

بهتره بی بی نزنی من زدم منفی شد البته دور از نی نی های شما خیلی بد حالیه بمون ازمایش بده

اره منم از بیبی متنفرم

ولی طاقت ندارم که نزنم

انشالله روز ۱۱ میزنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ک هنوز روز پنجم ببخشید داخل واژنم تیر میکشه درد پریودم میگیره ول میکنه هر لحظه میگم الان ...

البته شاید من اصلا پریود نمیشم و تخمدان ندارم این حس رو تجربه نمیکنم

ولی خداکنه لااقل یه علامتی از خودش نشون بده این فسقلی

بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

وای هانی جونم خیلی ناراحت شدم...ولی بتات مشکوکه به نظرم دوروز دیگه تکرار کن

دوزشو هنوز نمیدونم والا داروخونه ای گفت عوارض داره ترسیدم نگرفتم گفتم یه پرس و جو کنم بعد من امروز ۱ ...

عزیزم به عوارض باشه استامینوفن هم عوارض داره..... 

دیگه وارد سیکل میشی بهتره به تجویزی دکترت اعتماد کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای هانی جونم خیلی ناراحت شدم...ولی بتات مشکوکه به نظرم دوروز دیگه تکرار کن

فک نکنم مشکوک باشه عزیزم هفت دیگه خیلی کمه اگه باز 20ب بالا بود یه چیزی ان شاءالله شما مثبت بشی عزیزم 

بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

خدا لعنت كنه بي بي چكارو😭😭عزيزم دوباره تكرار كن دو روز ديگه ازمايشتو اخه صفر و يك نيست. تيتر دادي؟

خداياشكرت....❤️ 
فک نکنم مشکوک باشه عزیزم هفت دیگه خیلی کمه اگه باز 20ب بالا بود یه چیزی ان شاءالله شما مثبت بشی عزیز ...

به خدا قسم امروز موقع زیارت عاشورا خوندن به یادت بودم

ولی حتما صلاحت در این بوده

افرین که خودتو نباختی دختر

جدی ؟خداروشکر اخه میگن عوارضش زیاده؟موثره ؟دکتر خودم نبود دکتر جایگزینش بود میترسم اشتباه داده باشه

عزیز دلم خواهشا سر خود داروهاتو حذف نکن چون میتونه کلا سیکلت رو به هم بریزه و این همه دارو میگیری جواب نگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه ولی من کلا یکی زدم نه اینکه هر روز!

عزیزم برا شما تک دز بوده..... 

روزانه هم داره..... 

به خدا قسم امروز موقع زیارت عاشورا خوندن به یادت بودم ولی حتما صلاحت در این بوده افرین که خودتو نب ...

قربون قلب مهربونت عزیزم خداروشکر یه دختر ناز دارم دخترم خیلی عشق خانواده پر جمعیته ولی نشد براش برادر بیارم 

تا خدا نخواد نمیشه زوری چیزی رو ازش گرفت