2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام مامان خانوم عزیزم ممنونتم فدات شم خدا خیرت بده انشالله نی نی رو صحیح و سلامت بغل کنی❤❤

مرسی عزیزدلم دعا کن واسه نخودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=205545358]من اگه خدا بخواد مهر میرم دوباره واسه پانکچر شما از اون پانکچر تا این یکی چه تقویتی های خوردید برای ...[/QUOTE

من اینوفولیک و اوابوست و کلی گرمی خوردم. شوهرم هم اندروفرتی خورد. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

میگم من یه سوال از بچه های تعیین جنسیت دارم

وقتی اول فریز کنیم بعد تعیین جنسیت بعد اگه مثلا 3،4تا جنین با جنسیت دلخواه باشه و ما کمتر بخوایم انتقال بدیم، بقیه جنین ها چی میشن؟ دوباره فریز میکنن؟ یعنی قابلیت دوبار فریز شدن دارن اصلا اونم بعد از تعیین جنسیت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 چه قدر خوشحالم اینجا پیام دادی دختر گلت خوبه؟ 

سلام زینبی، شما خوبید پسرتون خوبن؟  چه خبرا زینبی؟؟؟ 

دیر به دیر میام ولی نمیتونم از اینجا دل بکنم،،،  وقتی میام اینجا میبینم بعضی از دوستانی که از قبل میشناختم مثبت شدن خیلی ذوق میکنم مثل سپیده ۷۴ یا شمیم، 

دخترمم خوبه ممنونم، خیلی خیلی وابسته من شده فعلا با زحمت تونستم تا یکسالگیشو مرخصی بگیرم ولی بعد مرخصیم واقعا نمیدونم چکار کنم اگه قرار باشه اینقدر اذیت بشه نمیدونم برم یا استعفاء بدم

چقدر خوب. خوبه رو انتقال اول اون موارد رعایت کردی بنظرم واقعا تاثیر گذاره. بسلامتی ۹ ماه بعد بغل بگی ...

دیگه جنین نداشتم هر کی هر توصیه ای کرده بود عمل کردم دیگه موند فقط خواست خدا

جان گل پسری چسبید به دل مامانش میگن اگه از روز قبلی پررنگتر باشه یعنی مثبته 😍😍😍😍😍😍😍 مبارکت با ...

از روز قبلی پررنگ تر نبود  توکل بخدا فردا میام نتیجه قطعی رو میگم 😘😘😘😘

از روز قبلی پررنگ تر نبود  توکل بخدا فردا میام نتیجه قطعی رو میگم 😘😘😘😘

عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم ولی باید از روز قبل پررنگ تر میشد

چون این مدیکور جدیدا خشک میشه هاله میندازه رو خودش نوشته بعد دو دقیقه اعتبار نداره

ولی شاید بتات پایین باشه

ان شاالله فردا آزمایشت مثبته و خوش خبری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
 یه ماه و چند روز. سوم مرداد هیسترو کردم

سپتوم داشتی؟

به دکترت بگو حتما

دکترت نگفت از کی میتونی وارد سیکل شی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام زینبی، شما خوبید پسرتون خوبن؟  چه خبرا زینبی؟؟؟  دیر به دیر میام ولی نمیتونم از اینج ...

سلام عزیزدلم خوبی؟گل دختری خوبه؟

عزیزدلم😍😍😍خدا حفظش کنه الهی 

خاله قربون نخودی جونم چشم حتما انشالله صدای قلب خوشگلشم میشنوی اون لحظه ما رو هم دعا کن

قربونت خاله جون😍😍😍