2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
آره هم به خاطر این و هم اینکه فکر میکنم دقتشون بیشتره

مام عالی بود منم با مام مثبت شدم موقع گذاشتن برقا خاموش قشنگ تو مانیتور جنیناتو میبینی میذاره رو خط اصلا اونجا حس مثبتی بهت میدن انقد خوبه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ب نظرتون ۵ بخورم؟!  دکترم 1 داده

من دو دفعه پیش یک داشتم

این دفعه ۵

بنظرم ۵ بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیده جون پیش کی انتقال دادی؟

علیرضایی عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سپیده جون شما هنوزم تهوع داری؟ چند هفته ای؟من 13 هفته و 4 روزم ولی هنوزم درگیر تهوعم، ای خدا پس کی ت ...

مال من دیگه دائم نیست هرازگاهیه من وارد ۱۶ شدم کم کم میره بری تو ۱۵ خوب میشی یه هفته دیگه تحمل کن 

بچه ها خییییلی عذر می خوام من بعد از هیسترو یه چند باری ببخشید بعد رابطه خون میبینم رو دستمال. البته نه همیشه یکی دو بار اینجوری شده.از چی میتونه باشه؟ مشکلی برام پیش نیومده باشه. خیلی نگرانم اگه احتمال چیزی میدین ممنون میشم بگید. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانوما من سری پیش دوتا بلاست انتقال دادم منفی شد

ایندفعه دوتا سه روزه ۸ سلولی انتقال دادم

به نظرتون ممکنه مثبت شم؟

نمیدونم چرا اصلا امید ندارم اصلاااااااا😢😥😥😭

وقتی میبینم دوستان با چندین بلاست منفی شدن دیگه کلا ته دلم خالی میشه😭

کسیو تو این تاپیک میشناشید با سه روزه باردار شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مال من دیگه دائم نیست هرازگاهیه من وارد ۱۶ شدم کم کم میره بری تو ۱۵ خوب میشی یه هفته دیگه تحمل کن&nb ...

خدا کنه، برای منم فقط صبحاست، ولی باز اذیتم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیرم اشتباه نمیکنین؟  اخه مرکز رستمی الان ۱۷ تومن میگیره برای ۱۱ تا جنین که پی جی دی انجام بد ...

شاید برای تعیین سلامت بیشتر می گیرن، من یادمه 30 میلیون و خورده ای بابت 16 تا جنین پرداخت کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانوما من سری پیش دوتا بلاست انتقال دادم منفی شد ایندفعه دوتا سه روزه ۸ سلولی انتقال دادم به نظرتو ...

آره عزیزم خیلیا با سه روزه باردار شدن نگران نباش گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیز دلم پیامتو خوندم  دوباره چند روز دیگه بی بی چک بزن  توکل به خدا

دیگه میمونم تا شنبه آزمایش بدم گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سپیده جون شما هنوزم تهوع داری؟ چند هفته ای؟من 13 هفته و 4 روزم ولی هنوزم درگیر تهوعم، ای خدا پس کی ت ...

گلم چرا تهوع قرص میخوری من خیلی تهوع دارم اما دلم نمیاد قرص بخورم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
۵ تا جنین داری تو دوتا نی

عزیز دلم رفتی فسقلیو دیدی،چشم و دلت روشن🧡🧡🧡

مبارک باشه عزیزم❤💚❤💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دیگه میمونم تا شنبه آزمایش بدم گلم

انشالله خیره و خوش خبر میای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد