2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من مهر خراش دادم بهمن انتقال.....  دکتر گفته بود خراش با هیسترو تا 3-4 ماه میمونه....

چقدر خوب

برا شما درمانی بود هیستروتون؟

چرا انقدر به تعویق افتاد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخه من درکت میکنمممم..هزینه های درمان ب کنااااررررر...هزینه های راه دور و هتل و...بنزین و...استرس جا ...

آره تمنا جون همش بدبختی ها و آوارگی هایی که کشیدم میاد جلو چشمم .این همه رفت و آمد آخر هم دستم خالی موند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این کارت فریز جنینمه ببینید سر درمی‌آید؟! 

۵ تا جنین داری تو دوتا نی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیز جان بد نیستم صبح بیدار شدم یه دل‌درد وحشتناک جوری ک فشارم افتاد نزدیک بود بخورم زمین گف ...

عززززیززززززم

انشالله خیره

فسقلیا دارن خیلی خیلی زود به مامانشون علامت نشون میدن

منم بعضی وقتا خیلی خفیف درد دارم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
منم با این وضعیت ناامید شدم زمانی که انقد خرج کردم بابت میکرو فکر می کردم خیلی شانسش بالاست الهی ک ...

نه عزیزم ناامید نباش این همه بچه های اینجا با میکرو باردار شدن .خدا برای من نخواست.انشالله که شما خوش خبری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره تمنا جون همش بدبختی ها و آوارگی هایی که کشیدم میاد جلو چشمم .این همه رفت و آمد آخر هم دستم خالی ...

عزززززیزم

خیلی سخته خیلی انشالله خدا جواب زحماتت رو بده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
آره تمنا جون همش بدبختی ها و آوارگی هایی که کشیدم میاد جلو چشمم .این همه رفت و آمد آخر هم دستم خالی ...

عزیزدلم😭😭😭😭😭الهی بگردم میدونم چقد سخته و میدونم هر چی بگم از ناراحتیت کم نمیشه عزیزم فقط لطفا ادامه بده مطمئنم خدا دلتو شاد میکنه الهی بزودی طبیعی باردار شی

عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادیو دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

الهی بگردم😢خدا رو قسم میدم ب بزرگیشششش ب خاطر تمام سختیهایی ک کشیدی..ی جورییی دلت رو شاد کنه ک اشک شوق بریزی..ب زودی زووددد🙏🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بسلامتی منم از بی بی چک متفرم اوندفعه ببی هام مثبت بود و ازمایش منفی من روز ۴ انتقال سه روزه ام گ ...

عزیزم چرا طاق باز می خوابی؟

من از زمانی که انتقال دادم اصلا طاق باز نخوابیدم حتی بعد انتقال تو مرکز هم به پهلو چپ خوابیدم الانم شب ها به پهلو می خوابم همش 

خودتو اذیت نکن بخواد بچسبه میچسبه

عززززیززززززم انشالله خیره فسقلیا دارن خیلی خیلی زود به مامانشون علامت نشون میدن منم بعضی وقتا خی ...

من امروز روز سوم انتقالم هست و سمت راست تخمدان، سمتی که جنین رو گذاشتند درد دارم. یعنی از روز اول درد داشتم. الان هم شکمم خیلی بزرگ شده، انگار میخوام پری بشم. یعنی همه این علائم طبیعی هست؟ چون بلاخره انتقال کار غیر طبیعی هست که انجام دادیم!!

[QUOTE=205389325]۵ تا جنین داری تو دوتا نی[/QUOTE سلام بهتری گلم میخاستم بدونم کیفیتهاشونو نوشته ی ...

کیفیت رو باید بپرسی تو کارت فریز نمی نویسن

عززززیززززززم انشالله خیره فسقلیا دارن خیلی خیلی زود به مامانشون علامت نشون میدن منم بعضی وقتا خی ...

ایشاالله عزیزم

شوهرامونم اذیت میشن

صبح پاشد سلام بخاطر من اونم سرش گیج رفت بنده خدا

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزدلم😭😭😭😭😭الهی بگردم میدونم چقد سخته و میدونم هر چی بگم از ناراحتیت کم نمیشه عزیزم فقط لطفا ا ...

ساراجون دیگه واقعا توان ادامه ندارم .به معنای واقعی بریدم .دیگه هم ازش بچه نمیخوام .من هیچی حداقل نگاه میکرد به دل شوهرم .امروز اصلا نتونست آمپولم رو بزنه.گفت دستم به زدن نمیره 😭😭😭 

آره آزمایشات رودادم پردنیزولون و آ اس آ میخوردم